Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Φρενίτιδα Black Friday -Εκατοντάδες καταναλωτές εισβάλουν σε κατάστημα μόλις άνοιξαν οι πόρτες [βίντεο]

Πλατεία Συντάγματος 8:00 το πρωί, 24 Νοεμβρίου και η Black Friday μόλις ξεκίνησε.
Είναι οι στιγμή που οι υπεύθυνοι ασφάλειας του καταστήματος Public ξεκλειδώνουν τις πόρτες. Η ουρά από καταναλωτές που είχε σχηματιστεί στο δρόμο «σπάει» και εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας (κυρίως νεότεροι) «εισβάλουν» στο κατάστημα προκειμένου να εντοπίσουν και να αγοράσουν σε χαμηλές τιμές, λόγω της ημέρας, τα προϊόντα που έχουν βάλει στο μάτι.

Η αμερικανικής προέλευσης Black Friday έχει πλέον καθιερωθεί και στην Ελλάδα, οι καταναλωτές όχι μόνο έχουν οικειοποιηθεί την Παρασκευή των προσφορών στα καταστήματα, αλλά την έχουν αγκαλιάσει αφού πλέον κάθε χρόνο τέτοια ημέρα κατά εκατοντάδες σχηματίζουν ουρές πριν καν ανοίξουν οι πόρτες, προκείμενου να προλάβουν να αποκτήσουν τα προϊόντα που θέλουν σε πραγματικά χαμηλές τιμές. 
Πρόσωπα ενθουσιασμένα και χαρούμενα μπαίνουν στα Public και αμέσως πηγαίνουν προς τους ορόφους και τα ράφια που βρίσκονται τα αγαπημένα τους προϊόντα. Αλλοι είναι με την παρέα τους, άλλοι μόνοι τους, όλοι όμως έχουν ένα στόχο να εντοπίσουν αυτά που θέλουν να αγοράσουν σε τιμές Black Friday. Στο βίντεο μάλιστα ακούγεται ένας νεαρός να λέει στην παρέα του «κάτω, πάμε κάτω (σσ κάτω όροφο)». Προφανώς εδώ και μέρες έχουν εντοπίσει αυτά που θέλουν να ψωνίσουν και σπεύδουν να προλάβουν πριν εξαντληθεί το απόθεμα. 
 iefimerida.gr 
google page rank