Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Tον «έπνιξαν» στα δολάρια! Δείτε τι έπαθε κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής στην Αμερική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Παραδόξως, όσο δύσκολη και να ‘ναι η τρέχουσα χρονική συγκυρία, όσο κι αν τα εμπόδια που ορθώνει η κρίση στους εμπλεκόμενους της νυχτερινής διασκέδασης φαντάζουν ακατόρθωτο να προσπεραστούν, πάρα ταύτα όλα οδεύουν εξαιρετικά για τον πιο famous Έλληνα τραγουδιστή υπαίθριων χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων…και όχι μόνο. Διόλου τυχαία μάλιστα , εκτός της επιμονής του για την επιτυχία, πράγμα που το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο,  συνάμα ξεχωρίζει για την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του . Αυτό, πιστέψτε μας, φάνηκε και ακούστηκε, αφενός στο χειροκρότημα και αφετέρου από τα … χαρτονομίσματα αμερικανικών δολαρίων που έρεαν στην πίστα για τον μοναδικό Γιώργο Βελλισάρη. 
Το περασμένο ΣαββατοΚύριακο (24 -26 Νοεμβρίου) αποτέλεσε το κύριο πρόσωπο εορταστικής δραστηριότητας στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, ύστερα από πρόσκληση της ελληνικής κοινότητας των ΗΠΑ & Καναδά.  Όπως αναμενόταν αρχικά , προκάλεσε το αδιαχώρητο και ανέβασε τη διασκέδαση στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τι κι αν μόλις πριν λίγο καιρό πραγματοποίησε περιοδεία σε πόλεις αυτής της υπέροχης χώρας, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό εμπόδιο για να αποθεωθεί και πάλι. Η αλήθεια είναι πως ο κορυφαίος του δημοτικού τραγουδιού έτυχε θερμής υποδοχής από τους Έλληνες του εξωτερικού. Πρέπει να τονίσουμε δε, ότι κατά αυτόν τον τρόπο, δηλαδή δείχνοντας την επίμονη «διψά» τους για τον κ.Βελλισάρη, στηρίζουν την παράδοση, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της Μητέρας Πατρίδας. 
Η πρόσκληση που έπεσε στα χέρια μας :
Ενώ ο ίδιος βρίσκεται πλέον στα «πάτρια εδάφη» , καθώς σειρά έχουν οι εμφανίσεις του στο Voice, το μόνιμο στέκι του τα τελευταία χρόνια στα φάσμα της νυχτερινής Αθήνας , ακόμα δεν έχει κοπάσει ο απόηχος στις Ηνωμένες Πολιτείες . Όπως αποτυπώνεται στα βίντεο που σας παρουσιάζει το «PatrasGossip» ( ΕΔΩ-ΕΔΩ  ) , το «αηδόνι» των πανηγυριών , που καταφέρνει να κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους της γνήσιας λαϊκής και πανηγυριώτικης διασκέδασης εντός και εκτός συνόρων, αναγκάστηκε να…τραγουδήσει ανάμεσα από εκατοντάδες δολάρια που έριξαν εκστασιασμένοι Έλληνες μετανάστες.
 Για την ιστορία πάντως, πιστός σύμμαχος δίπλα στον Γιώργο Βελλισάρη αποδείχθηκε ο Ελληνοκαναδός Κώστας Τριανταφύλλου, που τον συνόδευσε στο κλαρίνο. Μια ακόμη απόδειξη της αγάπης και της ιδιαίτερης προτίμησης της ομογένειας για αυτόν, είναι η πρόσκληση που δέχτηκε να τραγουδήσει μέχρι και σε … βάφτιση στην Βαλτιμόρη. Και όχι από κάποια οποιαδήποτε, αλλά από την Βίκυ Μουχτούρη , κόρη της Γεωργίας Μουχτούρη , την οποία  ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκαλεί …μάνα του !
Κάπως έτσι , για ακόμη μια φορά γίνεται σαφές πως , ενώ η αβεβαιότητα εξακολουθεί να κυριαρχεί στην Ελλάδα, την ίδια ώρα , πολλά χιλιόμετρα μακριά δεκάδες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης-αναψυχής (Ελλαδικών συμφερόντων) βιώνουν εντελώς αντίθετη πορεία . Απόδειξη είναι οι θαμώνες τους , οι οποίοι έχουν την…. πολυτέλεια να πετάνε στη σκηνή εκτός από γαρύφαλλα και χαρτονομίσματα.
Αξίζει, τέλος , να σταθούμε σε ακόμη μια sold out εμφάνιση του Γιώργου Βελλισάρη . Μόνο που αυτή τη φορά, την τιμητική της έχει η Ελευθεριανή , χωριό της ορεινής Ναυπακτίας, με πρόεδρο τον Γιώργο Σερέτη . Δείτε και μόνοι σας από όσους συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοφανή μάζωξη:





google page rank