Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο -Ολα δείχνουν δολοφονία

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος 21χρονος φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο.  
Ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε κοντά στο σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του (Λαγκά Χώρας Καλύμνου) την περασμένη Κυριακή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια.
Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, που πιθανόν ήταν θανατηφόρα, ωστόσο ο τοπικός γιατρός δεν είναι βέβαιος ότι ο θάνατός του προήλθε από σφαίρα, εκτιμώντας ότι ίσως πρόκειται για τραύμα που προήλθε από βάναυσο χτύπημα. Όπως και να 'χει, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία. 
Ο εντοπισμός τού 21χρονου έγινε στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από έρευνες σε ολόκληρο το νησί, στις οποίες συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί αλλά και απλοί εθελοντές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, στο σημείο που βρέθηκε το ποδήλατο συχνάζουν παραβατικά στοιχεία, καθιστώντας το επικίνδυνο.
Τα ίχνη του 21χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Κυριακή. Ο νεαρός, που κατάγεται από τον Πειραιά, είχε πάει στο νησί προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα του που εργάζεται εκεί και το μεσημέρι της Κυριακής έφυγε από το σπίτι του με ποδήλατο προκειμένου να κάνει πεζοπορία προς τον Προφήτη Ηλία. 

iefimerida.gr 
google page rank