Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΒΟΝΙΤΣΑ: Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις βασικές αρχές της καρδιακής λειτουργίας, τους τρόπους ελέγχου και φροντίδας της, απο τον Καρδιολόγο Απόστολο Δήμου .

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού οι σύλλογοι Λύκειος Απόλλων, Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας και Hydroworld Dive Club σε συνεργασία με τον καρδιολόγο κ. Απόστολο Δήμου. 
Την Κυριακή 26/11/2017 στο χώρο του «Λύκειος Απόλλων» (1ο χιλ. Βόνιτσας-Παλαίρου) και ώρα 12.00 ο γνωστός καρδιολόγος θα ενημερώσει το κοινό που θα παραστεί στην εκδήλωση σχετικά με τις βασικές αρχές της καρδιακής λειτουργίας, τους τρόπους ελέγχου και φροντίδας της.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, που είναι γεμάτος άγχος, κακή διατροφή, έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή, προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας, με αντίκτυπο στην καρδιακή λειτουργία και κάποιες φορές δυστυχώς μη αναστρέψιμες συνέπειες. 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διαφώτιση του κοινού σχετικά με τα κυριότερα καρδιολογικά θέματα και η παροχή κάποιων γενικών αρχών και οδηγιών πού οφείλουμε να ακολουθούμε προληπτικά για την καλή λειτουργία της καρδιάς και τον έλεγχό της . Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο κ. Δήμου θα δεχθεί ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. 
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
google page rank