Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό περιέγραψε η παρουσιάστρια του Alpha στον αέρα της εκπομπής της

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό περιέγραψε η παρουσιάστρια του Alpha στον αέρα της εκπομπής της. Καλεσμένος ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και με αφορμή την ερώτηση αν τον έχουν μπερδέψει με κάποιο άλλο, η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία εξιστορώντας ένα προσωπικό της περιστατικό.
Συγκεκριμένα είπε ότι είχε καλέσει ταξί για να την πάει στα Studio Pro. Ο ταξιτζής όμως δεν γνώριζε ότι πρόκειται για τηλεοπτικά πλατό και άφησε την φαντασία του να οργιάζει, νομίζοντας πως είναι ηθοποιός αισθησιακών ταινιών. Κατά την διάρκεια της κούρσας της έκανε διάφορες περίεργες ερωτήσεις, όπως για το ποια είναι η γνώμη των γονιών της για την δουλειά της αλλά και για το χρηματικό ποσό που αμείβεται.
Μετά από μια άβολη συζήτηση η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν έχει καταλάβει τι δουλειά κάνει στην πραγματικότητα με τον οδηγό να κοκκινίζει και να της ζητάει συγνώμη. Ο λόγος για την Κύπρια παρουσιάστρια Τζώρτζια Παναγή, η οποία μέσα από την εκπομπή της Cup Of Joy στον Alpha Κύπρου μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό που αφορούσε την περίοδο που βρισκόταν στην ομάδα του «Ξαναδέστε τους».
google page rank