Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Εντυπωσίασε η νέα γενιά του Α.Σ. Θησέα Αιτωλοακαρνανίας

Ο Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo που έγινε στο Γαλάτσι την Κυριακή με συμμετοχή 1700 αθλητών.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:
Η νέα γενιά του συλλόγου με προπονητή τον Νίκο Κακαρέλη πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις όπου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.  Οι αθλητές είχαν άριστη συνεργασία με τον προπονητή τους Νίκο Κακαρέλη και πραγματοποίησαν εξαιρετικές τεχνικές. 
Την ομάδα συνόδεψαν κάποιοι από τους γονείς των αθλητών όπου είχαν πολύ καλή παρουσία και η ομάδα ήταν δεμένη σαν οικογένεια. Άλλωστε ο σύλλογος φέρνει πάντα επιτυχίες λόγω εμπιστοσύνης και συνεργασίας των γονιών προς τους δασκάλους.
Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας taekwondo η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπιτσικώκου Δήμητρα του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, η οποία έφερε και το μοναδικό χρυσό πριν ένα μήνα στην Βουδαπέστη. Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν και οι πρωταθλητές της μεγάλης ομάδας ώστε να στηρίξουν τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου  Μεσυνδιανου Ρέα -Φλωροσκουφης Πάνος – Αλεξανδρόπουλος Θεόδωρος – Καλτση Φαίη – Μπιτσικώκου Δήμητρα και Βέλλιου Ελένη.
Οι αθλητές που αγωνίστηκαν είναι:
Κουμουδη Άννα
Κουμουδη Ιφιγένεια
Αλεξανδοπουλου Αγγελινα
Μπετσικας Μιχάλης
Τζαχρηστος Ευθύμιος
Τζαχρηστος Ελευθέριος
Βελετζα Αφροδίτη
Βελετζα Αλεξάνδρα
Στραβοδημου Μαριλένα
Σταματη Παρασκευή
Βελλιος Επαμεινώνδας
 Βελτσιστας Βασίλης
Βλαχοδημου Θεοδώρα
Πλακα Μαρία
Κατωπη Αθηνά
Σιορικη Ελένη
Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή   για την εξαιρετική  παρουσία  όπως και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους προπονητές και την στήριξη τους σε κάθε διοργάνωση.”
agriniopress
google page rank