Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο Κατσαμπίρης «λύτρωσε» τον ΠΑΣ Παλιάμπελα – 0-1 τους Ίωνες Αγίου Νικολάου


Στο δεύτερο ημίχρονο πολλά ήταν τα φάουλ και από τις δυο ομάδες με την καλύτερη φάση να γίνεται στο 71΄από την μεριά των γηπεδούχων, αφού βρέθηκαν μπροστά από την εστία των φιλοξενουμένων αλλά άργησαν να σουτάρουν με αποτέλεσμα η άμυνα των φιλοξενημένων να προλάβει και να θωρακίσει την εστία. 

Στο 73΄οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη και την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Καρασαββίδη. Στο 76΄οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Κατσαμπίρη να σουτάρει και να νικάει το Μόσχο για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 79΄με κεφαλιά του Καραμπέτσου και στο 80΄με κεφαλιά του Ρέτση αλλά με την μπάλα και τις δυο φορές να μην τους κάνει το χατίρι, με το παιχνίδι να τελειώνει με 0-1 υπέρ του ΠΑΣ Παλιάμπελα που μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.
ΒΟΗΘΟΙ: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. – ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε.
ΠΑΣΠ ΛΕΥΚ ΟΙ ΙΩΝΕΣ (ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ): ΜΟΣΧΟΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΡΕΤΣΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΛΕΖΟΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΤΖΙΝΕΡΗΣ.
ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ (ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ, ΦΕΣΣΑΣ, ΠΟΥΛΙΣΗΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΙΦΕΡΗΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΔΟΣΗΣ, ΒΕΤΤΑΣ, BUSHI, ΣΠΑΝΟΣ, ΣΠΕΡΔΕΑ, ΠΑΛΟΥΚΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ.





















google page rank