Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο Πακιστανός που συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιού & πορνογραφία ανηλίκου στην Πάτρα

Δόθηκαν  στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής», ο οποίος είχε συλληφθεί στις (10-10-2017), το βράδυ, στην Πάτρα, μαζί με έναν 54χρονο ημεδαπό από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και βρίσκεται προφυλακισμένος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.
Ειδικότερα, πρόκειται για τον  :
(επ) ALI (ον) AHSAN του ALI LIAQAT και της AKHTAR BIBI, γεννηθείς 03-02-1985      στo Πακιστάν,

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών, ποινική δίωξη, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ΄ εξακολουθηση και της πορνογραφίας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο  έτος της ηλικίας του.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι (8-5-2018), σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και κυρίως των ανηλίκων και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων και την διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορουμένου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150, 2610695130  για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την Αστυνομία στις 10 Οκτωβρίου, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο Έλληνα να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις στις δύο ανήλικες υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία, στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκαν ο αλλοδαπός, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με τη 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.
Οι ανήλικες, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.
Σημειώνεται ότι ο 54χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
agriniopress
google page rank