Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

25 χρόνια κάθειρξη στον παιδεραστή που είχε βιάσει ανήλικο στην Ναύπακτο

Δυο χρόνια μετά από την σύλληψη του και ο Φίλιππος Λεβεντός συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν βίασε κανένα παιδί – Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 25 ετών και χρηματική ποινή 12.000 ευρώ στον παιδεραστή με το βαν – “Καταπέλτης” ο εισαγγελέας! “Ο κατηγορούμενος χρειάζεται μόνο θηράματα. Μόλις τα δει τρέχει” – Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του 2015 σοκάροντας το πανελλήνιο – Φρικιαστικοί είναι οι διάλογοι με ένα 13χρονο αγόρι το οποίο “ψάρεψε” μέσω facebook
Ποινή κάθειρξης 25 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, στον 42χρονο Φίλιππο Λεβέντο, ο οποίος είχε γίνει γνωστός ως ο παιδεραστής με το βαν, όταν είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στον Κορυδαλλό τον Μάρτιο του 2015 να επιβιβάζει στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο είχε προσεγγίσει μέσω Facebook. Πρωτόδικα στον κατηγορούμενο είχε επιβληθεί κάθειρξη 26 ετών.
«Ο κατηγορούμενος χρειάζεται μόνο θηράματα… Μόλις τα δει, τρέχει»
«Ελπίζω να συμμορφωθείτε» ήταν τα λόγια του προέδρου προς τον κατηγορούμενο μετά την ανακοίνωση της απόφασης. Νωρίτερα είχαν απορριφθεί τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
«Ο κατηγορούμενος δεν αστειεύεται, χτυπάει. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει» είχε τονίσει ο εισαγγελέας στην πρόταση του, ζητώντας την ενοχή του κατηγορουμένου.
Σύμφωνα με την κατηγορία στον 42χρόνο αποδίδεται η απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου, αλλά και οι βιασμοί μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο, που αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

«Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος, όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία μόνο κακό κάνει ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργήσει αλλά προβλήματα» κατέληξε στην αγόρευση του ο εισαγγελέας.
Αμετανόητος και προκλητικός ο παιδεραστής
Από την πλευρά του ο 42χρονος, προκλητικός, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να αποπλανήσει το 13χρονο αγόρι και ότι τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος συνευρέθησαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους!
«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος» είπε ο κατηγορούμενος.
Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι
Η υπόθεση αυτή είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα… Τον Μάρτιο του 2015 ο τότε 40χρονος Φίλιππος Λεβέντος συνελήφθη επ’ αυτοφώρο την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι σε ειδικά διαμορφωμένο βαν με σκοπό να το αποπλανήσει.
Το βαν της φρίκης
Το βαν της φρίκης
Τότε είχαν αποκαλυφθεί και οι οι ανατριχιαστικοί διάλογοι που είχε παιδεραστής με ένα 12χρονο αγόρι από τα Πετράλωνα.
Πρόκειται για χαρακτηριστικό δείγμα προσέγγισης παιδεραστή σε ανήλικο αγόρι, που έχει “ψαρέψει” στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο facebook
Μάλιστα, ο παιδεραστής είχε καταφέρει να συναντηθεί με το παιδί και μάλιστα στο ίδιο του το σπίτι, καθώς κατά την διάρκεια τις συνομιλίας ήδη ο δράκος κινείται με το αυτοκίνητο του στην περιοχή.
Ολόκληρος ο διάλογος
Παιδεραστής: Τι κάνεις μπουμπούκι μου
Ανήλικος: Ποιος;
Παιδεραστής: Ο άνθρωπος σου…
Ανήλικος: Ποιος άνθρωπος;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις στο κεφαλάκι σου.
Ανήλικος: Τι θα μου κάνεις;
Παιδεραστής: Καπνίζεις;
Ανήλικο: Πότε πότε.
Παιδεραστής: Θες να κάνουμε μαζί ένα τσιγαράκι;
Ανήλικος: Ποιος είσαι;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε στείλει στα ουράνια και θα ξεχάσεις τα πάντα. Να σου κάνω μια ερώτηση;
Ανήλικος: Τι θες;
Παιδεραστής: Έχεις φίλη;
Ανήλικος: Έχω…
Παιδεραστής: Πάρε και την φίλη σου μαζί να κάνουμε ένα τσιγαράκι και παράλληλα να πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι. Που μένεις;
Ανήλικος: Πετράλωνα…
Παιδεραστής: Τώρα μόλις περνάω από εκεί και θα σε πάρω από το Iphone. Είσαι μόνος τώρα;
Ανήλικος: Τέτοια ώρα είμαι πάντα μόνος…
Παιδεραστής: Δεν θες να κατέβεις να σε γνωρίσω που το θέλω πολλή και να πάμε βόλτα με το ωραίο μου αυτοκίνητο;
Ανήλικος: Δεν θα ήταν άσχημα, αλλά δεν έχω μια…
Παιδεραστής: Μην σε νοιάζει, θα πάρουμε στιγμιαίο καφέ και θα το πιούμε στο αυτοκίνητο μου. Είσαι; Είμαι ήδη κοντά σου και νιώθω ήδη πως σε έχω δει.
Ανήλικος: Με δουλεύεις;
Παιδεραστής: Όχι είμαι δίπλα σου.
Ανήλικος: Που ακριβώς;
Παιδεραστής: Στην Οδό ….
Ανήλικος: Κατεβαίνω τώρα αν και είσαι μακριά, θα πάρω όμως μαζί μου κινητό.
Παιδεραστής: Πες μου που ακριβώς είναι το σπίτι σου.
Ανήλικος: Στα Πετράλωνα στην οδό …. 18.
Παιδεραστής: Μην κουνηθείς από κει έρχομαι.
Ανήλικος: Οκ θα σε περιμένω στην είσοδο.
Παιδεραστής: Να έλθω επάνω;
Ανήλικος: Οκ έλα πάνω…
agriniopress
google page rank