Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Μεσολόγγι: «Ξηλώθηκε» κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης… Στην κατοχή τους και αρχαία

Κύκλωμα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης  «ξήλωσε» η αστυνομία μετά από μεγάλη επιχείρηση που ολοκληρώθηκε το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost, έχουν συλληφθεί δεκαπέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της σπείρας.
H επιχείρηση εκτυλίχθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Πρέβεζας, στο Μεσολόγγι, στους Φιλιάτες και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Οι συλληφθέντες είναι 13 άνδρες και δύο γυναίκες, όλοι ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 78 ετών.Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο αρχηγός του κυκλώματος, ο οποίος είναι σεσημασμένος καθώς έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, κυρίως για διακίνηση ναρκωτικών.Το κύκλωμα λειτουργούσε με συγκεκριμένη δομή και διακριτούς ρόλους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι ορισμένοι από τους συλληφθέντες  ασχολούνταν συστηματικά και με την αρχαιοκαπηλία. Στην κατοχή τους, βρέθηκαν νομίσματα αλλά και άλλα αντικείμενα τα οποία θα εξεταστούν από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο ερευνών κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, 110 μεταλλικά νομίσματα, τρεις λίθοι, ανιχνευτές μετάλλων κ.α.
Η αστυνομία θεωρεί ότι πέτυχε ένα καίριο χτύπημα στην διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων σκληρών ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Πέμπτη.
google page rank