Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο κόμβο Κουβαρά από την Ο.Α.Σ. Αιτ/νίας (Φωτό)

Μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο κόμβο Κουβαρά από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού.
Πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο των αποφάσεων της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων. Στο συλλαλητήριο συμμετείχε και η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Αιτ/νίας.
Ακολούθησε συμβολικός αποκλεισμός της παλαιάς εθνικής Οδού. Στην κινητοποίηση σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτ/νίας Σ.Κοτοπούλης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας Π. Καλογιάννης, και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Ν. Αιτ/νίας Δ.Μολώνης. Ομόφωνα καταδικάστηκε η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. που με τα νέα βάρβαρα μέτρα διώχνει τους μικρομεσαίους αγρότες από τα χωράφια τους.
Οι αγρότες αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα σε συντονισμό με την αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης να στείλει, προκλητικά μεγάλη Αστυνομική Δύναμη για να εκφοβίσει τους Αγρότες. Δυναμική απάντηση έδωσαν οι αγρότες με την απόφαση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, βροντοφωνάζοντας ότι η τρομοκρατία δε θα περάσει.
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
google page rank