Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η Πάλαιρος έχασε στο γήπεδό της με 0-2 από τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Σε ένα πολύ δυνατό ματς συγκρούστηκαν σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παλαίρου ο γηπεδούχος Α.Ο. Παλαίρου με τον φιλοξενούμενο Πας Πρέβεζα για την 25η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το ματς με τελικό σκορ 0-2.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά και με πολλές κόντρες και δυνατά φάουλ αλλά και να μοιράζονται τις πρώτες φάσεις του ημιχρόνου. Στο 3΄οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία αλλά με τους φιλοξενουμένους να απαντάνε στο 4΄αλλα με το σκορ να παραμένει στο 0-0. 
Στο 10΄ο Βουλγαρίδης με σουτ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μήτσιου αλλά με τον τερματοφύλακα να λέει όχι. Στο 11΄ο Πας Πρέβεζα άνοιξε το σκορ σε 0-1 με τον Rugji. Στο 14΄ο Α.Ο. Παλαίρου προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια με διπλό σουτ από τους Μαγκανάκη και τον Dedi αλλά με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι και το σκορ να παραμένει 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων. Στο 18΄ο Μπόμπορης έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα του Νίκου αλλά με τον Σκιαδά να πιάνει εύκολα ενώ στο 19΄ένα κακό σουτ από τον Dedi αφήνει τους φιλοξενουμένους να προηγούνται με 0-1. Ο Μπόμπορης είχε αλλά σχέδια και στο 45΄μετά από εντυπωσιακή μπαλιά του Γκίνι, με πλασέ διαμόρφωσε το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 65′ ο Μπόμπορης έπιασε πλασέ με τον Σκιαδά να λέει ΟΧΙ, ενώ ο Σκιαδάς απέκρουσε με τα πόδια τη μπάλα σε τετ α τετ με τον Τουργέλη στο 75′. Στο 89′ ο Μήτσιος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, γιατί σύμφωνα με τον διαιτητή του αγώνα απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή, ενώ στο 90’ η Πάλαιρος έμεινε και αυτή με 10 παίχτες, μετά από αποβολή του Βουλγαρίδη με κόκκινη(δεύτερη κίτρινη), και έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με σκορ 0-2.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΙΩΓΑΣ Α.
ΒΟΗΘΟΙ: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. – ΚΩΤΣΗΣ Θ.
ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ): Σκιαδάς, Βουλγαρίδης, Κυριακίδης, Στρίφταρης, Λιότσος, Μπάτσος, Μαγκανάκης, Ντέντι, Κατσαμπίρης (22′ Τριαντακωνσταντής), Ζάτσε, Χασακής (85′ Τσακάλης).
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΜΠΕΚΑΣ): Μήτσιος, Γκίνι, Πανταζής (64′ Ντέτσικας), Ντιό, Τριάντος, Σκαμνέλος, Τουλκερίδης, Ρούγκι, Τσάλας (52′ Τουργέλης), Νίκου, Μπόμπορης (76′ Καζούκας).

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:




































gosports
google page rank