Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Δύσκολα η Μεδεών Κατούνας νίκησε την Αναγέννηση Στάνου με 2-1 στο 93.

Μακριά από τον καλό της εαυτό η ΑΜΣ Μεδεών κατάφερε και πάλι να κάνει το χρέος της και να διατηρήσει την προνομιούχο δεύτερη θέση του ομίλου της νικώντας την αξιόμαχη Αναγέννηση Στάνου με σκορ 2-1. 
 Στο πρώτο ημίχρονο η Μεδεών είχε τα ηνία του παιχνιδιού δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ το οποίο και πέτυχε ο Μπύρος Β. στο 34’. Κατά την επιστροφή των ομάδων από την ανάπαυλα του ημιχρόνου η Αναγέννηση μπήκε στο παιχνίδι με περισσότερο πάθος επιδιώκοντας και τελικά πετυχαίνοντας την ισοφάριση στο 85’
Η Μεδεών όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. 
Οι παίχτες παίζοντας σαν λιοντάρια πάλεψαν μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και τελικά κατάφεραν με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Τσιούνη Π. να πάρουν τη νίκη στο 93’. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το διαιτητικό τρίο υπέπεσε σε πολλά λάθη προκαλώντας τη δυσφορία παιχτών, παραγόντων και φιλάθλων. 
Τέλος άξιο αναφοράς είναι και το ότι πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε γύρω από το γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα γεγονός που δείχνει την αγάπη του κόσμου για τη Μεδεών Κατούνας.Σακκάς Σ.,Παπαβασιλείου Σπ., Κάτρης Γ.(Πατούλας Π.),Τσιούνης Π.,Μπύρος Β., Βαϊνάς Θ., Νεοφώτιστος Σπ., Ζωγάκης Γ.,Μαυρομμάτης Δ., Θεοδωρέλος Γ.(Σιμονιάν Γ.), Γεροχρήστος Π.(Προδρομίτης Γ.)
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:













































































google page rank