Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Μόνος πρώτος στην κορυφή ο ΠΑΣ Αχέρων-Νίκη επί της Παλαίρου

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επιβλήθηκε σήμερα Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο γήπεδο Καναλακίου του Α.Ο Παλαίρου στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και εκμεταλλευόμενος τη γκέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα στο Θεσπρωτικό είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με 61 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χασακή Π., με τον Ζήση να ισοφαρίζει το ματς σε 1-1. Η Πάλαιρος πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Χασακή να ξαναβρίσκει δίχτυα αλλά ο Τζίμας Θ. με κεφαλιά έκανε το 2-2 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουκούμης με κοντινό πλασέ έπειτα από κόρνερ διαμόρφωσε το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 έκανε ο Ζήσης Θ. με δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.
Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.- ΝΤΟΥΣΚΟΣ Σ.
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου(Τζίμας): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΜΥΖΕΚΙΑΡΙ, ΤΖΙΜΑΣ, ΜΠΑΚΑΣ(57’ ΜΠΟΥΡΝΑΣ), HOXHA, ΝΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ, ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ, ΖΗΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ(53’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΠΑΠΠΑΣ(63’ ΕΛΕΖΙ),ΤΣΟΜΠΑΙ(ΖΑΚΚΑΣ).
Α.Ο Παλαίρου(Παναγιωτίδης): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ(87’ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ), DEDI, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ZACE, ΧΑΣΑΚΗΣ.
gosports
google page rank