Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ …

Ποικίλα σχόλια προκαλεί το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου 2018 σε κλαμπ του Αγρινίου και δύσκολα περιγράφεται με λόγια, ενώ προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία.Είναι γεγονός πως η είδηση πως ένα 14χρονο παιδί μεταφέρετε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δεν τιμά κανέναν και ιδίως την τοπική κοινωνία και τα όσα συμβαίνουν στο κέντρο. της. Δεν μπορούσε να την συνεφέρει κανείς,καθόταν σε ένα πεζούλι και είχε σπασμούς και ένας φίλος της αναγκάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο.
Η χθεσινή βραδιά πάντως πέρα από την ανήλικη είχε και άλλα παρατράγουδα που θα πρέπει επίσης να μας προβληματίσουν και να ενεργοποιήσουν τους αρμοδίους. Η περίπτωση της 14χρονης που κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ είναι από μόνη της σοκαριστική είδηση όπως σοκαριστικά είναι και τα όσα είδαν οι γονείς που πήγαιναν να παραλάβουν τα παιδιά τους. Στο εσωτερικό του κλαμπ δεν είχαν εικόνα όμως ξαφνικά το κέντρο της πόλης γέμισε από παιδιά ηλικίας 15 και 16 ετών και μεγαλύτερα, με κάποια από αυτά να κάνουν εμετό, ή να κείτονται στο έδαφος είτε γιατί είχαν χάσει τις αισθήσεις τους, είτε γιατί είχαν λιποθυμικές τάσεις.Το Νοσοκομείο Αγρινίου παρέλαβε γύρω στις 4 τα ξημερώματα με το ΕΚΑΒ έναν 19χρονο, ενώ στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν από γονείς 1-2 περιπτώσεις ακόμη νεαρών ενώ κάποιοι άλλοι τα μετέφεραν στα σπίτια τους . «Το δικό μου παιδί δεν είχε πιει, έφυγε όμως γιατί η ζέστη ήταν ανυπόφορη και η κατάσταση ήταν απίστευτη από εμετούς που υπήρχαν στην τουαλέτα στα καθίσματα» μας είπε ένας γονέας.
Κι ενώ τα πάντα έδειχναν ότι για όλους θα ήταν μια βραδιά διασκέδασης, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν, και βέβαια θα πρέπει να εντοπιστούν τα αίτια, να πραγματοποιεί έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί τι έφταιξε που μετέτρεψαν τις χαρούμενες στιγμές δεκάδων νεαρών, ανηλίκων και μη σε «κόλαση».
agriniosite
google page rank