Ετικέτες

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών – Μάχη τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια

- Στις τέσσερις τα ξημερώματα αστυνομικοί τις ΟΠΚΕ προσπάθησαν να ελέγξουν ύποπτα άτομα - Αμέσως άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις ταράτσες των γύρω σπιτιών - Δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια
Άνδρες της ΟΠΚΕ είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Αναγεννήσεως στα Άνω Λιόσια με στόχο τον εντοπισμό δυο ατόμων που είχαν διαπράξει νωρίτερα ληστεία στην ευρύτερη περιοχή. Εντόπισαν δυο ύποπτα άτομα και προσπάθησαν να τα ελέγξουν. Τότε άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί. Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με οργανωμένη συμμορία.
“Βροχή” τα σκάγια
Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πλησιάσουν τους δυο υπόπτους. Εκείνοι αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς και προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τους καταδίωξαν και τους ακινητοποίησαν.
Ξαφνικά από τις ταράτσες των κτηρίων δεξιά και αριστερά του δρόμου άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί.
Οι αστυνομικοί βρέθηκαν ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν. Ευτυχώς από τα σκάγια των δραστών δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο ορισμένες υλικές ζημιές στο όχημα των αστυνομικών.
Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν από τους αστυνομικούς στο κρατητήριο και τώρα γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό εκείνων που άνοιξαν πυρ εναντίον των ανδρών της ΟΠΚΕ.

newsit