Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-3.



Η Μεδεών Κατούνας δεν απογοήτευσε για το 0-3, αλλά για την εμφάνισή της, τα χρώματα της φανέλας. Πρώτη φορά η ιστορική μας ομάδα φόρεσε κίτρινη φανέλα κάτι που δεν ταιριάζει στην ιστορία μας. Το κλασικό μας χρώμα είναι το πράσινο και σε ανάγκη έχει χρησιμοποιήσει άλλο χρώμα.  
Στο 39’ λεπτό η Μεδεών Κατούνας έχανε με 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, από την πολύ έμπειρη ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου μιας και η ευκαιρία του Τζαβίδη δεν καρποφόρησε. 
Τα γκολ ήρθαν νωρίς από την ομάδα του Ομηρου, στο 27',το 32' και το 39'. 
Στην συνέχεια το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με μοιρασμένες φάσεις και από τις δύο πλευρές.
Φυσικά και δεν περίμενε κανείς κάτι καλύτερο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μιας και η Μεδεών Κατούνας δεν είναι ακόμη καλά προετοιμασμένη, για την άνοδο της στην Α Κατηγορία που ήρθε ξαφνικά. 
Πολλοί νέοι παίχτες, οι οποίοι χρειάζεται προσαρμογή αλλά και συνεννόηση μεταξύ τους και αυτό θα γίνει στην προπόνηση αρκεί να προπονούνται όλοι μαζί. 
Γεγονός είναι πάντως πως το γήπεδο γέμισε από φιλάθλους που το χάρηκαν με μια ηλιόλουστη μέρα σε ένα υπέροχο καταπράσινο γήπεδο. 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ Γ, ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟΣ Π, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Π, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Δ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Σ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ Ι, ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ Β, ΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ Ν, ΤΖΑΒΙΔΗΣ Κ, ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Ν, ΚΡΑΝΗΣ Δ. 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΤΣΙΤΣΟΜΗΤΣΟΣ Α, ΨΩΦΑΚΗΣ Γ, ΝΟΥΛΑΣ Β, ΧΟΥΤΑΣ Γ. 
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: ΔΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ, ΚΟΛΟΒΑΚΗΣ, ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΝΟΥΛΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ, ΤΣΙΜΠΙΤΣΗΣ, ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΑΤΣΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΣΕΡΑΦΙΓΓΟΣ, ΤΣΑΝΗΣ, ΚΑΝΤΑΝΗΣ, ΚΟΥΝΤΡΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΒΙΔΑΣ – ΤΣΙΛΙΚΑΣ - ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ: ΛΑΣΠΙΤΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΠΑΝΟΥ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Φυσικά μας ήρθε η απάντηση έστω και αργά από το Δ.Σ. της ομάδας μας για την Κίτρινη εμφάνιση, πως ο Όμηρος έχει δηλώσει και αυτός πράσινα, άσχετο αν φόρεσε άσπρα με πράσινα γράμματα και η Κατούνα σαν γηπεδούχος άλλαξε φανέλα. 
"Φυσικά όπως οι κανονισμοί ορίζουν  η γηπεδούχος είναι αυτή που αν συμπίπτουν τα χρώματα με την φιλοξενούμενη αλλάζει φανέλα".
Έτσι το θέμα έλαβε τέλος ενημερώνουμε τους φίλους Κατουνιώτες  πως η ιστορική ομάδα της Κατούνας θα αγωνίζεται με τα χρώματά της. 
Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα μας, με τον τρόπο που ο καθένας μας μπορεί, όπως ήμασταν όλα τα χρόνια. 




























































google page rank