Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Μια σελίδα ενημέρωσης για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου

Αγαπητοί Δημότες και Συνδημότες, Φίλοι και Φίλες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου http://kedix.gr/.
Η ηλεκτρονική μας σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να υπάρξει η καλύτερη δυνατή επικοινωνία μαζί σας, μια στενή συνεργασία όλων μας, άμεση και πρωτογενής πληροφόρηση για θέματα που απασχολούν την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, εσάς τους Δημότες του Δήμου μας, αλλά και όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε την περιοχή μας.
Αναλυτικότερα, μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, οι οποίες έχουν πρωτίστως κοινωνικό χαρακτήρα (Προγράμματα: 1. Βοήθεια στο Σπίτι, 2. Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής- (3) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Αστακού-Φυτειών-Κανδήλας), 3. Στήριξη υπερήλικων Αλυζίας μέσω χρήσης των Κοινωφελών Προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, 4. Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή και 5. Κοινωνική στήριξη των δημοτών με την βοήθεια των Κοινωνικών Λειτουργών της Επιχείρησης.
Οι δραστηριότητές μας άπτονται και άλλων αντικειμένων και ενδιαφερόντων, όπως 1. Πολιτισμός και παιδεία (διάφορες δράσεις για την ανάδειξη και προστασία του τοπικού πολιτισμού, διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων (θέατρο, συναυλίες, Live μουσικές βραδιές, παραδοσιακοί χοροί, παρουσιάσεις βιβλίων, εκδρομές κ.α. ) ή συμμετοχή σ’ αυτές σε συνεργασία με Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου (Παλαιομάνινα - υπό κατασκευή), διοργάνωση ή συνδιοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων για σημαντικά θέματα, 2. Αθλητισμός (καθημερινή λειτουργία του Γυμναστηρίου Παπαδάτου, εφαρμογή αθλητικών προγραμμάτων, στήριξη με αθλητικό υλικό των τοπικών ομάδων και των σχολείων, διοργάνωση ή συνδιοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως αθλοπαιδιές, τουρνουά κλπ. και 3. Περιβάλλον (συμμετοχή σε διάφορες περιβαλλοντικές δραστηριότητες όπως π.χ. το Let’s do it Greece, δενδροφυτεύσεις, στήριξη περιβαλλοντικών προγραμμάτων στα σχολεία, δημιουργία περιβαλλοντικού πάρκου, δωρεά κάδων απορριμμάτων κ.α. )
Το Πρόγραμμα Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης αποτελεί στην ουσία ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στήριξης όλων εσάς και ένα σημαντικό μοχλό επίλυσης των προβλημάτων στο Δήμο Ξηρομέρου. Η γνώμη σας και η συμμετοχή σας στο έργο μας είναι απαραίτητη, για να ενισχυθεί η προσπάθειά μας!

google page rank