Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Θωμάς Καφρίτσας (Πρόεδρος της Κατούνας): Δημιουργήθηκε Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην Κατούνα

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας» συγκροτείται μεταξύ Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας σε συνεργασία με τον ΑΜΣ (Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο) Μεδεών Κατούνας και γονείς. 
θα προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να γυμνάζονται τα παιδιά μας και συγχρόνως να μάθουν τις βασικές τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία. 


Φυσικά για αυτά απαιτούνται επιδέξιοι προπονητές με τις κατάλληλες γνώσεις και προγράμματα προπόνησης ειδικά σχεδιασμένα γι’ αυτές τις ηλικίες. 

Γι’ αυτό εμείς επιλέξαμε να τοποθετήσουμε προπονητή του παιδικού τμήματος της ομάδας μας τον καθηγητή φυσικής αγωγής Καραπιπέρη Λάμπρο που είναι και στα ΚΔΑΠ Μεδεώνος. 
Ας αγκαλιάσουν όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους (Κατούνα, Τρύφου, Κομποτή, Αετός, Αγιος Νικόλαος και Κωνωπίνα) την δημιουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου όπου θα προσφέρει στα μικρά παιδιά αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό και το ευ αγωνίζεσθε. 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν απευθυνθείτε στην δημοτική υπάλληλο του Δήμου μας στην Κατούνα, Νάνσυ Παπακωνσταντή όπου θα καταθέσετε υπεύθυνη δήλωση για τα παιδιά σας και αίτηση εγγραφής. 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν από σήμερα 26/9/2018 έως 10/10/2018 για να καθοριστεί το πρόγραμμα προπονήσεων και το αθλητικό σχέδιο με σαφώς καθορισμένους γενικούς στόχους. 
Στην συνέχεια θα οριστούν υπεύθυνοι, από το Δήμο, την Μεδεών Κατούνας και από τους γονείς για την σωστή λειτουργία μιας ακαδημίας ποδοσφαίρου. 
Η συμμετοχή στα έξοδα των γονιών είναι μόνο 5 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί τα υπόλοιπα είναι της Μεδεών Κατούνας. 
Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και η κοινότητα της Κατούνας, με το που θα δημιουργηθεί η ακαδημία και η έναρξη των προπονήσεων, θα παρέχουν σε κάθε παιδί ένα σάκο με πλήρη πράσινη ενδυμασία και παπούτσια. 

Ο πρόεδρος της Κατούνας  

Θωμάς Καφρίτας
google page rank