Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πλημμύρισε η νέα Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών-Μετ’εμποδίων η κυκλοφορία των αυτοκινήτων προς Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Από τη σφοδρή βροχόπτωση που έφερε ο κυκλώνας «Ζορμπάς» στο νομό Κορινθίας πλημμύρισε και η νέα εθνική οδός Πατρών-Αθηνών.
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr, τα νερά έχουν πλημμυρίσει το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα της εθνικής οδού στο 117ο χιλιόμετρο. Περίπου στις 19:00 το απόγευμα, έπειτα από προσπάθειες των συνεργείων που διαχειρίζονται την εθνική οδό άνοιξε η μία λωρίδα κυκλοφορίας ώστε να συνεχίζεται η κίνηση των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς την Αθήνα.
Προβλήματα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πάτρα δεν παρατηρούνται αυτή την ώρα.
Μικρολίμανο: Πλημμύρισε ο δρόμος, διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά παραλιακή στο Μικρολίμανο
Η καταιγίδα που έπληξε νωρίτερα την Αττική, προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στην κυκλογορία των οχημάτων, σε περιοχές όπου σωρρεύτηκαν όμβρια ύδατα, όπως στην Λ. Μεσογείων, στο ύψος του σταθμού του Μετρό «Χολαργός», ενώ λόγω πλημμύρας, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην υπόγεια γέφυρα της παλαιάς παραλιακής, στο ρεύμα προς Μικρολίμανο, στον Πειραια, στο ύψος του «Γ. Καραϊσκάκης».
Κλειστή είναι και η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου στην Κινέττα από το 54ο εως το 57ο χλμ.
Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση δημιουργήθηκαν και στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου. (φωτογραφία Eurokinissi)
Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα www.pireaspiraeus.com
Εν τω μεταξύ, σε διακοπές της κυκλοφορίας στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας προχώρησε απο νωρίς το Σάββατο η Aστυνομία, λόγω της κακοκαιρίας.
Συγκεκριμένα, για προληπτικούς λόγους και μέχρι την ομαλοποίηση των έντονων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πραγματοποιείται στα παρακάτω σημεία :
Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων “CYCLON”), ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος του κόμβου Οινόης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.
Αττική Οδός, έξοδος 1 (προς Μάνδρα).
Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της αερογέφυρας Μάνδρας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα).
Οδός Θριασίου Πεδίου (κόμβος Θριασίου Νοσοκομείου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαγούλα/Μάνδρα.
Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μεγάλου Λούκα/ Λεωνίδα Στάμου (διασταύρωση Μάνδρας/ Μαγούλας), ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
Από τον περιορισμό εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης και τα οχήματα κρατικών, καθώς και άλλων υπηρεσιών.
Λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, που εκδηλώνονται ή προβλέπεται να εκδηλωθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει εκδώσει ήδη ανάλογες εντολές και οδηγίες για λήψη αυξημένων μέτρων τροχαίας και επιχειρησιακή ετοιμότητα των αρμοδίων Υπηρεσιών, ώστε να παρέμβουν ή να συνδράμουν όποτε χρειαστεί.
Παρακαλούνται οι οδηγοί:
να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους,
να ενημερώνονται για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες,
να αποφεύγουν τις μετακινήσεις που δεν είναι αναγκαίες, ιδιαίτερα στις περιοχές που εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και
να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού των Υπηρεσιών Τροχαίας.
Πηγή: protothema.gr
google page rank