Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Γάμοι και βαφτίσεις πάνε στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στο Νυδρί της Λευκάδας. Σήμερα της Shaya και του Θοδωρή Παπαντώνη

Με τον πιο όμορφο τρόπο θα ολοκληρωθεί σήμερα ο έρωτας της Shaya και του Θοδωρή Παπαντώνη! Το ερωτευμένο ζευγάρι – το οποίο μετρά κάτι παραπάνω από τρία χρόνια σχέσης – πρόκειται να ενώσει τις ζωές του αλλά και να βαφτίσει τον μονάκριβο γιο του, το απόγευμα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου στην Αγία Κυριακή στο Νυδρί της Λευκάδας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανυπομονεί να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, αλλά και να βαφτίσει τον μικρό της πρίγκιπα, Jason.

Οι κουμπάροι, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα είναι δύο κολλητοί φίλοι της νύφης, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων Διονύσης Πυρομάλης και ο Νικόλας Βερύκιος. Μπορεί όλο το καλοκαίρι να έκανε live εμφανίσεις στην Μύκονο, αλλά η Shaya έβρισκε χρόνο καθημερινά για να διοργανώσει το διπλό μυστήριο στην Λευκάδα, πάντα με την βοήθεια του Θοδωρή Παπαντώνη.
Το νυφικό της αγαπημένης τραγουδίστριας θα είναι από τον τον Οίκο Τρανούλη και συγκεκριμένα το έχει επιμεληθεί η σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη. Το φόρεμα έχει μεγάλη ουρά και ανοιχτή πλάτη και θα ταιριάζει απόλυτα στο ύφος και στο στυλ του γάμου που έχει επιλέξει με τον καλό της.
Οι δυο τους ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους βιώνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Το ζευγάρι διοργανώνει τη συγκεκριμένη μέρα εδώ και ένα χρόνο και ανυπομονεί να τη ζήσει, όπως ακριβώς έχει ονειρευτεί, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Πηγή φώτο και κειμένου: tlife.gr
                              by gosports.gr
google page rank