Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Δυτική Ελλάδα: Φοιτητής βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του (ΦΩΤΟ)



22:50 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr ο 31χρονος σπούδαζε Οικονομικά στην Πάτρα, είχε γεννηθεί στις ΗΠΑ και καταγόταν από την Αρκαδία. Στο σπίτι βρέθηκε ιατροδικαστής και η πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Τον νεαρό εντόπισαν νεκρό οι γονείς του οι οποίοι τον αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν είχαν καταφέρει να μιλήσουν μαζί του.
21:00 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr ο 31χρονος διέμενε μόνος στο διαμέρισμα και τον αναζητούσαν οι οικείοι του. Αυτοί τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι και ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το περασμένο Σάββατο. Αυτό το γεγονός έκανε τους συγγενείς του να έρθουν στην Πάτρα για να τον βρουν.
20:43 Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία της Πάτρας πριν λίγο δέχθηκε τηλεφώνημα για ανεύρεση πτώματος μέσα σε διαμέρισμα στην Αγυιά. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί προκειμένου να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι ένας τριαντάρης άνδρας.
http://sinidisi.gr
google page rank