Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

"Χαντάκωμα" στα στόπερ

Μιχάι και Άργκους προβληματίζουν έντονα με την απόδοσή τους στις πρώτες αγωνιστικές. Αθροιστικά, οι δυο βασικοί στόπερ του Παναιτωλικού έχουν "δώσει" 4 από τα 6 γκολ παθητικό στους αντιπάλους.

Ο προβληματισμός περιστρέφεται κυρίως γύρω από τον Μιχάι, μιας και όπως και να το κάνουμε, είναι μεγαλύτερη απογοήτευση να βλέπει κανείς έναν τόσο φέρελπι παίχτη να μην αποδίδει τα προσδοκώμενα. Ο Άργκους, αν και κάνει τα όποια λάθη του, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για έλλειψη μαχητικότητας ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό μπορεί να παίξει, αυτό παίζει. 
Ο Ενέα, ωστόσο αδικεί τον εαυτό του καθώς ούτε τα στάνταρ της απόδοσής του πιάνει και παράλληλα τα λάθη του έχουν κοστίσει στην ομάδα ακριβά. Φαίνεται ότι χρειάζεται ένα "ηλεκτροσόκ" στο συγκεκριμένο δίδυμο. 
Δε μιλάμε φυσικά για το αν υπάρχει ικανός αμυντικός να καλύψει τη θέση, η μεταγραφολογία ανήκει στο παρελθόν, το μέλλον της (δηλαδή ο Γενάρης) αργεί και δεν γίνεται καν ακόμη κουβέντα για το αν η ομάδα θέλει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Είναι πολύ πιθανό ο έτερος στόπερ της ομάδας, Δημήτρης Χαντάκιας, να πάρει την ευκαιρία του ως βασικός άμεσα. Ευχή όλων, να την "αρπάξει" από τα μαλλιά για καλό ομαδικό αλλά και προσωπικό...
http://www.titormosnet.com
google page rank