Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ο Κώστας Τσακάλης από την Πάλαιρος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας στο συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" δίπλα στο Γιώργο Αποστολάκη

Ο Κώστας Τσακάλης γιος του αείμνηστου αντιδημάρχου Νίκου Τσακάλη μας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του σαν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας στο συνδυασμό "δύναμη πολιτών" δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη. 

Λίγα λόγια για τον Κώστα 

Ο Τσακάλης Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1983 στη Πάλαιρο. Είναι ένα από τα τρία παιδιά του Νίκου Τσακάλη και της Αλεξάνδρας. 

Είναι έγγαμος με τη Ψυχογιού Ακριβή με την οποία έχουν ένα κοριτσάκι. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στη Λάρισα, απ’ όπου το 2007 επέστρεψε στη Πάλαιρο μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο τομέα των Υγρών καυσίμων, της εστίασης και του εμπορίου με τον αδερφό του Δημήτρη. 
Είναι μέλος του συλλόγου βενζινοπωλών Αιτ/νιας & Λευκάδος και ταμίας στην ομοσπονδία βενζινοπωλών Ελλάδος. Μέλος του ΕΕΤΕΜ Αιτ/νιας. Έχει έντονη κοινωνική δράση καθώς συμμετέχει σε εθελοντικές ομάδες και συλλόγους που προωθούν το τόπο μας. Μέλος του συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων επιχειρηματιών. 
Η ανακοίνωση 
Γεννήθηκα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, ζω και μεγαλώνω το παιδί μου στον τόπο μου, την Πάλαιρο ... ανδρώθηκα σε μια οικογένεια με έντονη συμμετοχή στα κοινά και από νεαρή ηλικία έμαθα να ακούω, να διαμορφώνω άποψη, να συμμετέχω, γιατί είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι μόνο εμείς οι πολίτες, οι ενεργοί πολίτες μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά . 
Με μόνο κριτήριο την αγάπη μου για τον δήμο μας, 
με κίνητρο την διάθεση για συμμετοχή και δράση, 
με όπλα μου την γνώση, 
τον ενθουσιασμό, 
την εργατικότητα αλλά και την βαθιά μου πίστη ότι δικαιούμαστε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας , αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας με τον συνδυασμό του Γεωργίου Θ. Αποστολάκη «Δύναμη πολιτών». 
Συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές θεωρώντας ότι έχει παραχθεί έργο, ότι έχουν τεθεί τα θεμέλια για την πορεία ανάπτυξης με τα μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται ή έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή μας, αλλά και με τις παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ένα έργο που πρέπει να συνεχιστεί. 
Ο αγώνας είναι καθημερινός και κανείς δεν περισσεύει, όλοι έχουμε λόγο και ρόλο. 
Είμαι, είμαστε, πάντα δίπλα και μέσα στον κόσμο, τώρα και την επόμενη μέρα, αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας .. Συνεχίζουμε
Κώστας Τσακάλης 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος




google page rank