Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Η Έλενα Σερεπίσου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας με τον Συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" Συνεχίζουμε και τον Γιώργο Αποστολάκη

Δεν είμαι πολιτικόs ούτε έμαθα να γράφω κείμενα που ενθουσιάζουν. 
Μετά από 21 χρόνια προσφοράs μου στον εθελοντισμό για το κοινό καλό ότι είχα να πω.... το έκανα. 
Η εκτίμηση του δημάρχου μαs κ. Γεωργίου Αποστολάκη και η εμπιστοσύνη του προs το πρόσωπο μου έφερε την δημιουργία του ΑΓΑΠ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ δήμου Ακτίου/Βόνιτσαs με έδρα του την Πάλαιρο. 
Ένας χώρος που στήριξε τιs άπορες οικογένειες /σχολεία/ενορίες/συλλόγους του Δήμου μαs. Ένα πολύτιμο κοινωνικό έργο που τράβηξε την προσοχή των Μ.Μ.Ε και μέσω τηs εκπομπήs τηs κ.αs Βίκυ Χατζηβασιλείου (Άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσεις/ALFA TV) ασχολήθηκε όλη η Ελλάδα /η Κύπροs και η Αφρική με τον Δήμο μαs. 
Μετά τιμήs αποφάσισα να δείξω την ίδια εκτίμηση προs το πρόσωπο του μοναδικού ανθρώπου που στήριξε την προσπάθεια δημιουργίαs του χώρου Αλληλεγγύης που ανήκει μόνο στις οικογένειες. 
Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλοs στον Δήμο Ακτίου/Βόνιτσαs με τον συνδυασμό του Γεωργίου Θ. Αποστολακη "Δύναμη Πολιτών".
Η Έλενα Σερεπίσου γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή τηs από την Παλαιρο. Ελεύθερη επαγγελματίας και μητέρα τριών τέκνων. Πρόεδρος του συλλόγου ΑΓΑΠ και υπεύθυνη του χώρου Αλληλεγγύης δήμου Ακτίου/Βόνιτσαs. 
Αφιέρωσε τη ζωή τηs για το κοινό καλό.
Βραβεύθηκε πολλές φορές για την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά τηs από συλλόγους γονέων/αθλητικούs συλλόγους/ Πολιτιστικούs και από τον Όμιλο ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ με πρόεδρο την κ.α Νανά Λάτση. 
Στα 37 της χρόνια οι εκδόσεις WHO IS WHO την κατατάσσουν στις πιο σημαντικές προσωπικότητες με έργο και γράφουν την βιογραφία της. Σημαντική η διάκριση τηs και από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώςs και Νήσων. 
Το 2018 οι εκδόσεις WOMEN LEADERS την συμπεριέλαβαν στις εκδόσεις τουs ωs" Γυναίκα Ηγετης". Τα Μ.Μ.Ε (τηλεοπτικές εκπομπές και εφημερίδες) ασχολήθηκαν με το πολύτιμο κοινωνικό τηs έργο και το 2019 περνά στην ιστορία ωs μια από τιs ποιο σημαντικές γυναίκες στον εθελοντισμό όταν γράφουν για δεύτερη φορά την βιογραφία τηs στον χρυσό τόμο.
Σημαντική προσωπική στιγμή είναι η επίσκεψη τηs στις γυναικείες φυλακές Θήβας για τα παιδάκια που μεγαλώνουν μέσα στο κατάστημα/η στήριξη τηs στα παιδάκια τηs Αφρικήs και η δημιουργία του ΑΓΑΠ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Δήμου Ακτίου/Βόνιτσαs.

Σε πρόσφατη συνέντευξη τηs στην εκπομπή τηs κ.αs Βίκυ Χατζηβασιλείου(ALFA TV. Άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσειs.) μίλησε για το κοινωνικό έργο του ΑΓΑΠ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ δήμου Ακτίου/Βόνιτσαs και τόνισε με τιμή την καταγωγή τηs.
google page rank