Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Βασίλας και Τριανταφυλλάκης γυρίζουν την πλάτη στο «χρίσμα» του ΣΥΡΙΖΑ

Οι δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι Μάρκος Βασίλας και Γιάννης Τριανταφυλλάκης δηλώνουν ότι πορεύονται ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι στο δρόμο για τη διεκδίκηση των δημαρχιακών θώκωνσε Δήμο Αμφιλοχίας και Δήμο Ξηρομέρου αντίστοιχα.

Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι – ανά την επικράτεια – που αρνήθηκαν να δεχθούν το προεκλογικό «χρίσμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φοβούνται ότι οι συνδυασμοί τους θα οδηγηθούν στην ήττα.
Στην Αιτωλοακαρνανία μετά και την ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ προς υποψηφίους δημάρχους (ΕΔΩ), ο Μάρκος Βασίλας και ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης που διεκδικούν Δήμο Αμφιλοχίας και Δήμο Ξηρομέρου αντίστοιχα, έσπευσαν να αδειάσουν το κυβερνών κόμμα και να δηλώσουν στους πολίτες ότι συνεχίζουν ανεξάρτητοι, ακομμάτιστοι έχοντας το «χρίσμα» του κόσμου και μόνο.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας
Ο συνδυασμός μας είναι πολιτικά ανεξάρτητος
Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καλεί σε στήριξη συνδυασμών σε όλη τη χώρα προκάλεσε και την παρέμβαση του υποψήφιου δημάρχου Αμφιλοχίας Μάρκου Βασίλα (επικεφαλής ενός εκ των συνδυασμών που περιλαμβάνει η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ) . «Οποιαδήποτε ανακοίνωση στήριξης από ομάδες και κομματικούς φορείς, αφορούν τους ίδιους και όχι το συνδυασμό μας», αναφέρει σε ανακοίνωση του που αναλυτικά έχει ως εξής:
Έχω τονίσει από την διακήρυξη του συνδυασμού μας και σε όλες τις συνεντεύξεις μου και ομιλίες μου ότι ο συνδυασμός μας είναι πολιτικά ανεξάρτητος και συμπεριλαμβάνει υποψηφίους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.
Υπάρχει δε σεβασμός στη κομματική δραστηριότητα του κάθε υποψηφίου και δεν αφορά το συνδυασμός μας.
Κοινός τόπος όλων μας είναι μόνο η αυτοδιοίκηση και το μέλλον του δήμου μας. Οποιαδήποτε ανακοίνωση στήριξης από ομάδες και κομματικούς φορείς, αφορούν τους ίδιους και όχι το συνδυασμό μας.
Ο συνδυασμός μας εκφράζεται με δικά του δελτία τύπου , ανακοινώσεις που υπογράφονται από τον αρχηγό της παράταξης Μάρκο Βασίλα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Στήριξη δική μας είναι οι πολίτες του Ξηρομέρου που μας πλαισιώνουν και μόνο
Με αφορμή πρόσφατες ανακοινώσεις και δημοσιεύματα που διακινούνται για στηρίξεις του ΣΥΡΙΖΑ σε υποψήφιους Δημάρχους, δηλώνουμε καθαρά και σταράτα ότι:
Η παράταξή μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», με επικεφαλής τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ξεκίνησε και συστήθηκε στους πολίτες ακομμάτιστη και παραμένει ακομμάτιστη.
Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι ανεξάρτητη από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες και αυτό φαίνεται έμπρακτα από το ψηφοδέλτιο μας, το οποίο συστάθηκε χωρίς κριτήρια κομματικής ταυτότητας και είναι εξόχως πολυσυλλεκτικό.
Επανειλημμένα έχουμε επισημάνει, ότι το τέλμα που έχει υποπέσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ξηρομέρου, δεν επιτρέπει κομματικές συζητήσεις και υπολογισμούς στην αντιμετώπιση των σημαντικών μας προβλημάτων, που δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, αλλά δικά μας.
Η αγωνία κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στην παράταξη μας, λαμβάνοντας και αυτοί να μηνύματα της επερχόμενης μεγάλης νίκης, διόλου δεν μας αφορά.
Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, ξέρουμε όμως καλά τι σκεφτόμαστε εμείς για τους εαυτούς μας. Το βράδυ των εκλογών ο Δήμος Ξηρομέρου δεν θα χρωματίσει κανέναν χάρτη κανενός κόμματος. Θα χρωματίσει μόνο την Δύναμη Ελπίδας των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου.
Στήριξη δική μας είναι οι πολίτες του Ξηρομέρου 
που μας πλαισιώνουν και μόνο.
Καλή Δύναμη – Καλό αγώνα σε όλους
google page rank