Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και ειλικρινά όλους τους συντοπίτες που μας εμπιστεύτηκαν, στήριξαν το συνδυασμό μας και μας έδωσαν την δυνατότητα να συνεχίσουμε το αναπτυξιακό μας έργο. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά ενθαρρυμένοι από τη νέα προοπτική που διαγράφεται υπηρετώντας αρχές και ιδέες, με ελπίδα για το μέλλον με πίστη στους νέους ανθρώπους και στο καινούργιο που έρχεται.
Η εμπιστοσύνη σας είναι τιμή και ευθύνη για μένα να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας με συνέπεια, δημιουργικότητα και πάνω από όλα με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια. Δεσμεύομαι ότι θα καταθέσουμε χρόνο, γνώση, εμπειρία και ικανότητα για να μη χαθούν ευκαιρίες για το δήμο μας, δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του.
Ευχαριστώ και αυτούς που έκαναν τελικά μια άλλη επιλογή. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν! Γιατί ο τόπος μας είναι πάνω από όλους και μέσα σε όλους μας και η πρόοδος και η ευημερία του είναι ο κοινός στόχος όλων μας. Δεσμεύομαι ότι η αυριανή μέρα δεν θα έχει νικητές και ηττημένους, αλλά ισονομία, ισοπολιτεία και ενότητα. 
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους συμβούλους καθώς και όλους τους συνεργάτες μου και μάλιστα τον καθένα ξεχωριστά, γιατί σήκωσαν μεγάλο βάρος της προσπάθειας που κάναμε, για την αυταπάρνηση, τον ζήλο, την ομαδικότητα και την αλληλεγγύη που επέδειξαν, τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους, το όμορφο ταξίδι που κάναμε παρέα, το χρέος που εκτελέσαμε.
                                    
                                            Ο Δήμαρχος
                           Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης

google page rank