Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Ο Κριστιάν Ρονάλτο στην Παραλία "Βαθυαβάλι" Πογωνιάς ;



 Ο Νο1 ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, ο Πορτογάλος Κριστιάν Ρονάλντο, επισκέφθηκε την Ελλάδα, όπως αναφέρουν τα τοπικά site επισκέφθηκε την Μεσσηνία φημισμένο Ξενοδοχείο. 
Ο CR7 έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για την Costa Navarino. 
Μετά τις διακοπές του στη Μεσσηνία ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής λέγεται πως συνέχισε την καλοκαιρινή του περιοδεία με πελώριο γιοτ στην περιοχή της Πογωνιάς στην παραλία το Βαθυαβάλι. (Πογωνιά Νews)


Ο τοπικός ανταποκριτής του Πογωνιά Νews αναφέρει χαρακτηριστικά πως τις μέρες εκείνες στην περιοχή τα μέτρα ασφαλείας, ήταν δρακόντεια, όπως και τις μέρες που ήρθε ο Κυριάκος στην Πάλαιρο και όλοι έλεγαν πως ήρθε ο Ρονάλτο.

Πάντως εμείς δεν τον αντικρίσαμε τις μέρες εκείνες στην καλύτερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας το Βαθυαβάλι Πογωνιάς για να τον φωτογραφίσουμε.
Υπάρχει περίπτωση όμως να ήταν και κάποιος άλλος που του έμοιαζε. 
Πάντως στην περιοχή της Παλαίρου και Πογωνιάς και ιδιαίτερα την παραλία Βαθυαβάλι επισκέπτονται επίσημοι, καλλιτέχνες άνθρωποι της showbiz όπως και πολιτικοί καθημερινά. 
Πάντως για μας δεν είναι καθόλου παράξενο να αντικρίσετε στο βαθυβάλι διάφορες προσωπικότητες. 
Η παραλία όμως «Βαθυαβάλι η Βαθιαβάλη» πλημμυρίζει καθημερινά από απλούς ανθρώπους που απολαμβάνουν τα γαλαζοπράσινα νερά Ιονίου. 





              





























google page rank