Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου το συλλαλητήριο στον Άγριλο

Για το πρωί της Κυριακή στις 11:00 έξω από το πρώην στρατόπεδο Ψαρογιάννη ορίστηκε το συλλαλητήριο για την αποτροπή δημιουργίας δομής Προσφύγων – Μεταναστών.

Η συγκέντρωση φαίνεται να είναι μαζική καθώς θα συμμετέχουν κάτοικοι και από τους τρεις όμορους Δήμους (Αμφιλοχίας, Ξηρομέρου, Ακτίου – Βόνιτσας).
Ο στόχος του συλλαλητηρίου, δεν είναι μόνο να αποτραπεί η δημιουργία δομής στη συγκεκριμένη θέση αλλά και ο αριθμός των προσφύγων – μεταναστών σε περίπτωση που εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε άλλο σημείο, να μην ξεπερνά το 1% του τοπικού πληθυσμού, δηλαδή, η κυβέρνηση να φανεί αξιόπιστη και να εφαρμόσει την εξαγγελία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Δήμος Αμφιλοχίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, μετά από την απόφαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου της Κυριακής 12/01/2020, διοργανώνει συλλαλητήριο την ερχόμενη Κυριακή 19/01/2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην είσοδο του πρώην στρατοπέδου Ψαρογιάννη, στην περιοχή ‘’ Άγριλος ‘’.
Ο Δήμος Αμφιλοχίας καλεί κατοίκους και τους φορείς του Δήμου μας αλλά και των όμορων Δήμων (Ακτίου – Βόνιτσας και Ξηρομέρου), να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο αυτό με ειρηνικό, αλλά και αποφασιστικό τρόπο.
Την Κυριακή 19/01/2020 σας περιμένουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν.
google page rank