Ετικέτες

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (vids)

Πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα οπαδοί του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Χιλιάδες φίλοι του Δικέφαλου ξεκίνησαν από την Καμάρα, όπου νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση, και κινούνται στο κέντρο της πόλης.
Αυτή την ώρα η πορεία βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη.
Οι οπαδοί του Δικεφάλου φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, της Νέας Δημοκρατίας και του Βαγγέλη Μαρινάκη.Υπενθυμίζεται πως οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» αναπτύχθηκαν τόσο στην Καμάρα όσο και στην αρχή της πλατείας Ναυαρίνου αλλά και στον δρόμο και με συνθήματα και τρικάκια έβαλλαν κατά της κυβέρνησης και του Ολυμπιακού.
Οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί τάσσονται κατά της τροπολογίας που πέρασε εχθές κατά πλειοψηφία από τη Βουλή, με την οποία οι ΠΑΕ δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό αλλά με αφαίρεση βαθμών για φαινόμενα πολυϊδιοκτησίας, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο χαρίζεται το πρωτάθλημα στους Πειραιώτες.
Σημειώνεται πως το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε ενόψει των εγκαινίων της 28ης Agrotica στη ΔΕΘ, στις 19:00, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.https://eretikos.gr/