Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ. Ακόμα ένα παλικάρι από την περιοχή μας Κληρικός της Ορθόδοξου Εκκλησίας. Χειροτονήθηκε στην Αγία Τριάδα Αγρινίου


 Στον βαθμό του πρεσβυτέρου και το οφίκιο του Αρχιμανδρίτου χειροτονήθηκε και παράλληλα χειροθετήθηκε ο συγχωριανός μας π. Χρυσόστομος Κελεπούρης, στην δυσαρχιερατικη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριαδος Αγρινίου σήμερα 21 Ιανουαρίου.
Ο Ποιμενάρχης μας κκ Κοσμάς σε συλλείτουργο με τον Μητροπολίτη Πρεβέζης κκ Χρυσόστομο τη συμμετοχή 25 περίπου ιερέων και διακόνων προέβη στη Χειροτονία του π. Χρυσοστόμου. 
Ο νέος Αρχιμανδρίτης υπηρέτησε για 4 χρόνια ως αρχιδιάκονος του Μητροπολίτου μας. 
Συγκινητική και παράλληλα ελπιδοφόρα η παρουσία εκατοντάδων πιστών στον Ναό κατά την διάρκεια της λειτουργίας και της Χειροτονία. Νέοι άνθρωποι και όχι μόνον, προσευχήθηκαν για τον φερελπη κληρικό. 
Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο π. Χρυσόστομος στον μακαριστό παπά Παντελή μας, αλλά και σε όλους εκείνους κληρικούς και λαϊκούς που στάθηκαν δίπλα του όλα τα χρόνια της προετοιμασίας του για την σημερινή προσωπική του Πεντηκοστή. 
Ας τονιστεί η σκυταλοδρομία των νέων που χειροτονούνται από το χωριό μας τις τελευταίες 2 δεκαετίες. 
Όντες υπερήφανοι για την παπαδομανα Κατούνα μας ευχόμαστε στον Πανοσιολογιωτατο π Χρυσόστομο Κελεπούρη να αναδειχτεί άξιος της κλήσεως του και όμοιος του Ιερού Χρυσοστόμου. 
Να τον καμαρώνουν οι γονείς του και όλοι μας και να οδηγήσει ψυχές στο παράδεισο, όλοι μας σήμερα αναφωνούμε το Άξιος Άξιος Αξιος
















ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank