Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον Σέργιο

Ο Νικηφόρος μαλώνει με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο στις «Αγριες Μέλισσες».
Όλη η αλήθεια για τα βασανιστήρια της Ελένης (Μαρία Κίτσου») στο επιτυχημένο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» έρχεται στο φως, αργά αλλά σταθερά. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Λάμπρο όλα όσα της έκανε ο Βόσκαρης στη φυλακή και εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού. Η Δρόσω και μια κλειδωμένη πόρτα είναι τα μόνα που τον κρατούν για να μην τρέξει στον Βόσκαρη.
Το σημερινό (5/1) επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι η αρχή του τέλους για τον βόσκαρη, καθώς Ελένη και Λάμπρος θα συμμαχίσουν για να τον «εξαφανίσουν» από το Διαφάνι. Η σειρά μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, επέστρεψε τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου με απανωτές απειλές όπλων, επιθέσεις, νέους έρωτες και έναν γάμο… για αρχή! Σε αγώνα δρόμου θα μπει Βόσκαρης και Ελένη για το ποιος από τους δύο θα βάλει τον αλλο φυλακή!
Οι εξελίξεις στη ζωή την τριών αδελφών Σταμίρη θα είναι καταιγιστικές καθώς αναζωπυρώνεται ο έρωτας της Ελένης και του Λάμπρου, ενώ ο Τάκης έρχεται να αναστατώσει το Διαφάνι και τη ζωή της Δρόσως. Παράλληλα, η Σοφούλα και ο Άγγελος δείχνουν ευτυχισμένοι, αλλά ο διαβολικός Βόσκαρης παραμονεύει για τα χειρότερα. Ο Κωνσταντής διακινδυνεύει τον αρραβώνα του για χάρη της Δρόσως, αλλά αυτός ο έρωτας έχει πολλά εμπόδια.

Πηγή: ethnos.gr
https://www.agriniopress.gr/


google page rank