Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Πάλαιρος : Τι έγραψαν τα site του Αγρινίου για την σύλληψη 43χρονου με οργανωμένη… υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στο σπίτι

Στη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα προχώρησαν χθες, Τρίτη άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, σε χωριό της
Βόνιτσας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, κατόπιν στοχευμένου ελέγχου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν τον άνδρα και σε έλεγχο που του πραγματοποίησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης καθώς και μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα.
Ακολούθως σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του εντοπίστηκε λειτουργικό πιστόλι τύπου ρέπλικα με γεμιστήρα, δύο ημιαυτόματα πιστόλια, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και…. οργανωμένη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. Μεταξύ άλλων ο 43χρονος είχε αξιοποιήσει χαρτοταινίες, ανεμιστήρες, θερμοστάτες, λιπάσματα και πολύμπριζα.
Κατασχέθηκαν ακόμη επτά δενδρύλλια κάνναβης, ένα ύψους 15 εκ. και έξι μεταξύ 20 και 65 εκ.
https://www.agrinionews.gr/

Βόνιτσα: Καλλιεργούσε χασίς στο σπίτι
Στη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα προχώρησαν χθες, από τις αρχές, σε χωριό της Βόνιτσας γιατί καλλιεργούσε χασίς στο σπίτι του. 
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ύστερα από έλεγχο που έκαναν στον 43χρονο, εντόπισαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα.
Έπειτα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, ένα λειτουργικό πιστόλι τύπου ρέπλικα με γεμιστήρα, δύο ημιαυτόματα πιστόλια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας αλλά και μία πλήρως οργανωμένη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.
Τέλος, κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης μεταξύ 20 και 65 εκ. και ένα ύψους 15 εκ.
Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.
https://sinidisi.gr/

Σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα σημειώθηκε χθες, από τις αρχές, σε χωριό της Βόνιτσας.
Συγκεκριμένα, μετά από στοχευμένο έλεγχο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν τον άνδρα και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης καθώς και μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα.
Ακολούθως σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του εντοπίστηκε λειτουργικό πιστόλι τύπου ρέπλικα με γεμιστήρα, δύο ημιαυτόματα πιστόλια, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας αλλά και μία πλήρως οργανωμένη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.
Ο 43χρονος είχε αξιοποιήσει για την λειτουργικότητα της καλλιέργειας χαρτοταινίες, ανεμιστήρες, θερμοστάτες, λιπάσματα καθώς και πολύμπριζα.
Παράλληλα κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης, ένα ύψους 15 εκ. και έξι μεταξύ 20 και 65 εκ. Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια – κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Ακολούθως σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του εντοπίστηκε λειτουργικό πιστόλι τύπου ρέπλικα με γεμιστήρα, δύο ημιαυτόματα πιστόλια, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και…. οργανωμένη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. Μεταξύ άλλων ο 43χρονος είχε αξιοποιήσει χαρτοταινίες, ανεμιστήρες, θερμοστάτες, λιπάσματα και πολύμπριζα.
Κατασχέθηκαν ακόμη επτά δενδρύλλια κάνναβης, ένα ύψους 15 εκ. και έξι μεταξύ 20 και 65 εκ.
https://www.agriniopress.gr/

Βόνιτσα: Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης και «οπλοστάσιο» σε σπίτι
Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος της Ασφαλείας Αγρινίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας προχώρησαν χθες το απόγευμα, σε χωριό της Βόνιτσας, στη σύλληψη ενός άνδρα γεννημένου στην Ελλάδα το 1977, γιατί πάνω του βρέθηκαν μία συσκευασία ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους 1,6 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα σύνεργα μιας εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης (υδροπονική καλλιέργεια), όπως ηλεκτρικές λάμπες, θερμοστάτες, γλάστρες, χαρτοταινίες, λιπάσματα, ανεμιστήρες, πολύμπριζα.κ.α.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια ύψους από 20 έως 65 εκατοστά, δύο λειτουργικά ημιαυτόματα όπλα χωρίς γεμιστήρα, καθώς και μία replica (απόμιμηση) όπλου με γεμιστήρα.
Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια – κατοχή ναρκωτικών παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
https://www.agriniotimes.gr/

φωτο αρχείου 
google page rank