Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Θέλησε να δηλητηριάσει ολόκληρο κοπάδι μια 45χρονη γυναίκα στην Περατιά Βόνιτσας!!!

Εκδίκηση για μια παλιότερη διαμάχη μέσω του… κοπαδιού του, θέλησε να πάρει προχθές την Τετάρτη μια 45χρονη γυναίκα από ηλικιωμένο βοσκό στην Περατιά της Βόνιτσας. Η 45χρονη γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας ζωοκτονίας, καθώς προσπάθησε να δηλητηριάσει τα αιγοπρόβατα του 72χρονου βοσκού, σπέρνοντας δηλητήριο στο χωράφι όπου έβοσκε καθημερινά τα ζώα του.
Την ώρα όμως που η 45χρονη γυναίκα έριχνε τους μπλε κόκκους, κατά πάσα πιθανότητα ποντικοφάρμακο, έγινε αντιληπτή από τον γιό του βοσκού. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και προχώρησε στη σύλληψή της το μεσημέρι της Τετάρτης. Η ίδια παραδέχθηκε την πράξη της μετά τη σύλληψή της και ανέφερε ότι η αιτία που την οδήγησε σ’ αυτή ήταν μια παλαιότερη διαμάχη που είχε με τον καταγγέλλοντα.
Το θέμα όμως έλαβε μεγαλύτερες προεκτάσεις, όταν ο 72χρονος βοσκός κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένας 28χρονος άντρας τον χτύπησε ενώ κινούνταν με το μηχανάκι του σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής. Όπως ανέφερε στην αστυνομία, από το χτύπημα που δέχτηκε γκρεμίστηκε στο έδαφος και υπέστη σωματικές κακώσεις, ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές το δίτροχό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πιθανό τα δύο περιστατικά να συνδέονται και διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του νεαρού, ο οποίος καταζητείται.

Κώστας Καρακώστας
Από την εφημερίδα Συνείδηση
google page rank