Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ξεμάτιασμα: Σωστές ευχές και μέθοδοι για το κακό μάτι

Το «ξεμάτιασμα» επαναφέρει το «μαγνητισμό» του άλλου σε φυσιολογικά επίπεδα...
Την ώρα που ξεματιάζεις, επιθυμείς πολύ -κατά μια έννοια- να επανέλθει ο ματιασμένος στην φυσιολογική του κατάσταση και αυτή σου η επιθυμία είναι που γίνεται δύναμη. Εάν γνωρίζεις να ξεματιάζεις, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως όταν το κάνεις σε κάποιον που σου είναι λίγο αδιάφορος ή/και αντιπαθής, δεν μπορείς εύκολα να πάρεις από πάνω του αυτήν την αρνητική ενέργεια.
Δεν επιθυμείς, κατ' ουσίαν, να βάλεις όλη σου την ενέργεια για να τον ανακουφίσεις. Δεν είναι κακό... είναι μάλλον φυσιολογικό.
Φρόντισε, λοιπόν, να χρησιμοποιείς τις δυνάμεις σου σε ανθρώπους που είτε σου είναι συμπαθείς ή αγαπητοί, είτε έχεις κάποιο κίνητρο για να το κάνεις. Και είναι λογικό αν το σκεφτείς, καθώς εκείνη την ώρα, σπαταλάς τόση πολύ από τη δική σου ενέργεια που δεν μπορείς να «στύψεις» τον εαυτό σου για κάποιον μη αγαπητό ή αδιάφορο προς εσένα.

Έτσι, λοιπόν, έχουν τα πράγματα με το «κακό μάτι». Η ψυχή ή το μυαλό, ποθεί ή ζηλεύει όμως το μέσον για να συμβεί αυτό είναι τα μάτια. Αν δεν δεις, πώς θα ποθήσεις; Αν δεν δεις, πώς θα ζηλέψεις; Εμείς λοιπόν σε όλην αυτή την κατάσταση σου έχουμε διάφορες λύσεις για το αποτέλεσμα και όχι για την αιτία:
Κατ' αρχήν, να σου ξεκαθαρίσω κάτι: οι προσευχές του ξεματιάσματος- παρακάτω - λέγονται μια ή τρεις φορές. Εάν την ώρα που λες την προσευχή μπερδεύεις τα λόγια σου ή χασμουριέσαι, είναι σίγουρο 100%, ότι το άτομο «έχει μάτι».
- Δοκίμασε λοιπόν την ευχή στο μάτιασμα, όπως το «Πάτερ ημών» 3 φορές και θα δεις αμέσως τα αποτελέσματα. Μη ξεχάσεις να βάλεις και λίγη πίστη στην ευχή, κάνει πιο δυνατή τη συνταγή.
- Έπειτα είναι «Η προσευχή της Παναγίας», που πάει ως εξής:
«Η Κυρά η Δέσποινα εντύθηκε, εστολίστηκε, εμυροβολήθηκε. Στο τρίστρατο εκάθισε. Πονηρός οφθαλμός την είδε και την εμάτιασε. Την βλέπει ο Υιός της ο μονογενής και της λέει "Τι έχεις Δέσποινα και Κυρά και Μητέρα μου και είσαι αρρωστημένη;" Κι εκείνη του απάντησε "Πονηρός οφθαλμός με είδε και με εμάτιασε και πόνεσε το κεφάλι μου". Και γυρνάει ο Γιος της και της λέει "Και δεν ξέρεις, μάνα Μου, να πεις "ο Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά".
Ο Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά. Ο Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά. Ο Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά.»
- Παρομοίως «Η προσευχή της γης»:
«Εικοσιπέντε Δεκεμβρίου Χριστός γεννάται. Η ημέρα εκείνη και τούτη μία λογάται. Στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας, του Άγιου Παντελεήμονα και (όνομα ατόμου), πάρε γης το βάρος του και δως του την υγειά του. Της υγειάς του να 'ναι»
- Μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης με τον ίδιο τρόπο και την προσευχή «των Αγίων Αναργύρων», που έχει ως εξής:
«Ιησούς Χριστός επέρασε και πάλι ξαναπέρασε. Το ραβδί του ακούμπησε τον όφι και την όφισσα και την κακιά γειτόνισσα. Άγιοι Ανάργυροι θαυματουργοί, Κοσμά και Δαμιανέ, δωρεά ελάβατε, δωρεά να δώσετε του (όνομα) το κακό να σκορπίσετε. Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά, η κυρά η Παναγιά που σκορπίζει τα κακά»
- Ύστερα, υπάρχει η μέθοδος με το αλατόνερο, όπου γεμίζεις ένα ποτήρι με νερό και βάζεις με το χέρι σου μια χούφτα αλάτι (χοντρό ή ψιλό). Ανακατεύεις λέγοντας μια προσευχή (από τις παραπάνω). Στο τέλος ζητάς να διαλυθεί το μάτι, όπως το αλάτι διαλύεται στο νερό και χύνεις το νερό στην τουαλέτα, ενώ πλένεις το ποτήρι αμέσως.
- Δουλειά κάνουν και τα λουλούδια από τον επιτάφιο.
Λες την προσευχή και ταυτόχρονα καις στο λιβανιστήρι λουλούδια επιταφίου για το κακό μάτι αλλά και για τον καθαρισμό της ενέργειας.
- Ενώ το λάδι έχει την εξής χρησιμότητα:
Βάζεις σε ένα μικρό ποτήρι νερό και στάζεις τρεις σταγόνες λάδι. Λες την προσευχή. Μετά αλείβεις το μέτωπο του ατόμου με λίγο νερό. Η παράδοση θέλει το λάδι να διαλύεται μαζί με το κακό μάτι.
Σημαντικό επίσης ρόλο παίζει και η αγριμονιά με τον απήγανο.
Καις αγριμονιά και απήγανο μαζί με λιβάνι στο θυμιατό και λιβανίζεις το άτομο για να καθαρίσει. Λέγεται πως έτσι οι αρνητικές ενέργειες απωθούνται και καθαρίζει η αύρα του.
- Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα λευκό κερί. Πώς;
Αλείφεις ένα λευκό κερί με λίγο αγιασμό ή λάδι από το καντήλι. Λες την προσευχή και κάνεις γύρω από το άτομο τρεις κύκλους. Τέλος, το σβήνεις σαλιώνοντας τα δάχτυλά σου ή με κηροσβέστη, ενώ φροντίζεις να φυλάξεις το κερί για ανάλογες περιπτώσεις.
- Εάν τώρα ανήκεις στους συγχρόνους τύπους της τεχνολογίας, ξέχασε τα τηλεφωνήματα σε γιαγιάδες, γειτόνισσες και φίλους και γενικότερα τα παραπάνω, καθώς σου έχω express λύσεις:
Η μια ακούει στο όνομα " Φτου Φτου Ξεμάτιασμα" και είναι μια εφαρμογή για Android, που διατίθεται δωρεάν και μπορείς να την κατεβάσεις με ένα κλικ από το Google Play. Δεν χρειάζεσαι δηλαδή, ούτε γαλάζιες χάντρες ούτε τίποτα... καθώς πετυχαίνεις ένα τέλειο διαδικτυακό ξεμάτιασμα, σε λίγα μόνο λεπτά.
- Αν πάλι δεν έχεις Android και έχεις Iphone υπάρχει λύση και για αυτό, η εφαρμογή Xematiasma. Κοστίζει, μόλις 0,89 ευρώ και μπορείς να την κατεβάσεις, από το App Store.
Και οι δύο αξίζει να σημειωθεί πως είναι ελληνικές εφαρμογές, όχι μόνο επειδή εμείς είμαστε ωραίος λαός, αλλά επειδή μόνο στην χώρα μας, υπάρχει ο όρος ξεμάτιασμα.

Άντε λοιπόν, καλό ξεμάτιασμα!




google page rank