Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - 16χρονος σκότωσε 16χρονο στην αυλή του Σχολείου

Ασύλληπτη τραγωδία σήμερα στην Κάτω Αχαΐα με τον τραγικό θάνατο του 16χρονου μαθητή που πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα από 16χρονο, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.
Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, ο άτυχος ανήλικος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοσκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως είχε τραυματιστεί βαρύτατα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα Συγκεκριμένα έφερε βαριά κάκωση θώρακος, καρδιάς και ήπατος. Μάλιστα χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Η θλιβερή είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως θύμα και δράστης είνια δυο ανήλικα παιδιά, Μάλιστα υπό τον φόβο αντιποίνων, στην Κάτω Αχαΐα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Θυμίζουμε πως 
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση, δεν ήθελε να πυροβολήσει τον θύμα, αλλά να το εκφοβίσει, καθώς αυτός μαζί με άλλα παιδιά "έπαιζαν" μαζί του...!
από: tempo24.gr
google page rank