Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Σε μια κίνηση εθελοντισμού και αγάπης για το χώρο που καθημερινά φιλοξενεί τα παιδιά μας, τα μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας πήραμε τα πινέλα και τα γάντια μας και ξεκινήσαμε το βάψιμο ενός μέρους των εξωτερικών χώρων του σχολείου μας, ξεκινώντας από τα παγκάκια ώστε σιγά- σιγά να καταφέρουμε να κάνουμε τον περιβάλλοντα χώρο πιο όμορφο και ανθρώπινο!!! 
Η προσπάθειά μας έχει καθυστερήσει λίγο διότι δεν μας το επιτρέπει ο καιρός. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι ως Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας έχουμε όρεξη, κέφι και διάθεση σπαταλώντας αρκετό από το προσωπικό μας χρόνο για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. 
Η πρωτοβουλία αυτή, αξίζει να βρει μιμητές και σε άλλα σχολεία, γιατί ο κόπος που καταβάλλουμε ως Σύλλογοι είναι αυτό που θα μας κάνει όλους μας μαθητές, καθηγητές και γονείς να το σεβαστούμε και να το διατηρήσουμε καθαρό.
Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά μέσα από αυτή την ανακοίνωση την κ. Παναγιώτα Πανταζή, Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον κ. Χρήστο Χασακή, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για την παροχή των υλικών που χρειαζόμασταν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πραγματικά πολύ όμορφη εθελοντική κίνηση!!
Ελπίζουμε η άψογη συνεργασία των Συλλόγων μας με τον κ. Χρήστο Χασακή και την κ. Παναγιώτα Πανταζή να συνεχιστεί και να τους έχουμε πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε για το καλό των παιδιών του Δήμου μας!!!!
Με τιμή τα Δ.Σ των
Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων 
Γυμνασίου & Λυκείου Βόνιτσας







google page rank