Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 0-2


Την ήττα με 2-0 σκορ γνώρισε η Μεδεών στο γήπεδο της από τον Ηρακλή Αστακού. Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια και δίκαια έφτασαν στην νίκη-πρόκριση.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα όταν ο Παληογιάννης σούταρε από το ύψος της μεγάλης και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Ελευθεράτος. Στο 7' αντεπίθεση για τον Αστακό και ο Λιβάνης με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-1. Στο 11' ο Κοτρώτσος πασάρει στον Μπαρμπαρούση και με δυνατό σουτ νικάει τον Μπουμπούλη για το 0-2. Στη συνέχεια το κοντινό σουτ του Λύτρα αποκρούει ο Ελευθεράτος. Στο 23' ο Λιβάνης βρίσκεται στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Μπουμπούλη. Τρία λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Κοτρώτσου η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπουμπούλη. 
Η τελευταία αξιόλογη φάση ανήκει στους γηπεδούχους καθώς η σέντρα-σουτ του Κούτσικου καταλήγει στα εξωτερικά δίχτυα του Ελευθεράτου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και σημειώθηκαν λίγες φάσεις. Συγκεκριμένα, στο 60' εκτέλεση φάουλ του Κούτσικου από αριστερά τακουνάκι του Παληογιάννη αποκρούει πανω στην γραμμή ο τερματοφύλακας του Αστακού. Τέλος στο 76' ο Λιβάνης βρίσκεται μόνος στην περιοχή της Κατούνας αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ:1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΜΟΥΧΑΣ 3.ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ(ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ) 4.ΛΙΟΤΣΟΣ Δ. 5.ΖΩΓΑΚΗΣ 6.ΛΙΟΤΣΟΣ Μ. 7.ΛΥΤΡΑΣ(ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ) 8.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ 9.ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ 10.ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ 11.ΤΖΑΒΙΔΗΣ(ΤΑΤΣΕΛΟΣ)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: 1.ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ 2.ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ 3.ΧΑΝΔΡΑΣ 4.ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ 5.ΚΟΥΝΑΔΗΣ 6.ΤΑΦΑΝΙ 7.ΛΙΒΑΝΗΣ(ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ) 8.ΑΡΓΥΡΗΣ 9.ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ 10.ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ(ΤΡΙΑΝΤΗΣ) 11.ΤΡΙΑΝΤΗΣ





ΑΜΣ Μεδεων
google page rank