Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ Ο ΑΚΤΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ)



Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσαςσε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣκαι υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σδιοργανώνουν τον 16oΗμιμαραθώνιο  «Άκτιο Δρόμο» την Κυριακή 4Οκτωμβρίου στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας.


        Ο Άκτιος Δρόμος μετά από ένα χρόνο διακοπής θα πραγματοποιηθεί και πάλι φέτος με στόχο να γιγαντωθεί τα επόμενα χρόνια ,διαφημίζοντας έτσι τον τόπο μας .
        Η εκκίνηση του Άκτιου Δρόμου θα γίνει  στις 09.30 από την προβλήτα του Ακτίου 
(\παλιά θέση αναχώρησης φέρυ μποτ από Άκτιο για Πρέβεζα). Οι αθλητές θα  κατευθυνθούν   προς τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας χωρίς  να χρειασθεί ανέβουν τις ανηφόρες προς Άγιο Νικόλαο  αφού θα ακολουθήσουν ένα ασφαλτοστρωμένο παράδρομο με πιο  στρωτό δρόμο και υπέροχη θέα στην θάλασσα.
       Όταν φτάσουν στην διασταύρωση Αγίου Νικολάου Λευκάδας Βόνιτσας θα κατευθυνθούν προς την Βόνιτσα ελάχιστα ανηφορικός και  κατηφορικός δρόμος όπου στο ύψος της εκκλησιάς του Αγίου Νεκταρίου στην είσοδο της Πόλης θα κατευθυνθούν αριστερά και περνώντας πίσω από το Κάστρο της Βόνιτσας απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο)  θα τερματίσουν στην παραλία μπροστά από το Δημαρχείο .
       Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν και αγώνες 500 μέτρων για παιδιά δημοτικού και 1000 μέτρων για παιδιά Γυμνασίου και ΛυκείουΓίνεται μια προσπάθεια η νεολαία να στραφεί ακόμη περισσότερο προς τον αθλητισμό και να μάθει την ιστορία και την αξία του Άκτιου Δρόμου.
       Ο δρόμος των 500 μέτρων για παιδιά Δημοτικών σχολείων θα ξεκινήσει στις 10.00 πμαπό το γήπεδο ποδοσφαίρου της Βόνιτσας με τερματισμό το Δημαρχείο στην παραλία της Βόνιτσας.
       Ο Δρόμος των 1000 μέτρων θα ξεκινήσει απο το γήπεδο της Βόνιτσας στις 10.15 με τερματισμό το Δημαρχείο στην παραλία της Βόνιτσας.
     Για όλα τα παιδιά θα υπάρχει μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
     Προσκαλούμε όλους τους δρομείς-αθλητές να πάρουν  μέρος στον Άκτιο Δρόμο  και εγγυόμαστε η  φιλοξενία αλλά και ο αγώνας να σας μείνει αξέχαστος
     Περιμένουμε και τους μικρούς φίλους απο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας αλλά και από τους όμορους Δήμους να συμμετάσχουν  στους αγώνες των 500 και 1000 μέτρων και να χαρούν με την συμμετοχή τους και όλου
     Δήλωστε συμμετοχή στον Άκτιο Δρόμο στο link http://goo.gl/forms/SbIqCoLZiL
Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή  στο email: kekomekada@gmail.com ή με fax: 26430 22232,ή τηλεφωνικός στο 2643022232  μέχρι  και την Παρασκευή   02 Οκτωβρίου  2015.
Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι την ημέρα έναρξης του αγώνα με την παραλαβή  των αριθμών (BIBNumber & παραμάνες)

Η Ιστορία του Άκτιου Δρόμου 

Στις Σεπτεμβρίου του 31 π.Χ., στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπουο στόλος του Οκταβιανούμε επικεφαλής τον Αγρίππανίκησε τους συνασπισμένους στόλους του Μάρκου Αντώνιου και της Κλεοπάτρας Ζ΄βασίλισσας της ΑιγύπτουΗ νίκη αυτή έδωσε τέλος στη ρωμαϊκή εμφύλια διαμάχη και σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας περιόδου (PaxRomana), που εγκαινιάστηκε με τη μονοκρατορία του Αυγούστου σε ολόκληρο το μεσογειακό χώροΕπιπλέονο θάνατος της Κλεοπάτρας αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία του αρχαίου κόσμουσηματοδοτώντας ουσιαστικά το τέλος των ελληνιστικών βασιλείων της Μεσογείου.
Ο Οκταβιανός Αύγουστοςσε ανάμνηση της νίκης τουίδρυσε τη Νικόπολη και αναδιοργάνωσε τα Άκτιατους ετήσιους τοπικούς αγώνες των ΑκαρνάνωνΟι αγώνες -αθλητικοίμουσικοί και θεατρικοίμε την ονομασία Νέα Άκτιατελούνταν κάθε τέσσερα χρόνια κατά την επέτειο της ναυμαχίαςδιαρκούσαν 4-5 ημέρες και θεωρούνταν ισότιμοι με τους Ολυμπιακούς ΑγώνεςΣύντομα απέκτησαν μεγάλη αίγλη και εντάχθηκαν στον κύκλο των σημαντικότερων πανελλήνιων αγωνιστικών διοργανώσεων. 

Η προκήρυξη περιλαμβάνει τους παρακάτω όρους

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:  16ος  Ημιμαραθώνιος  Άκτιος  Δρόμος – μήκους 21,098 χλμ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚυριακή  04  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣΆκτιο – Βόνιτσα
Εκκίνηση: 9:30π.μ., από Οικισμό Άκτιο – (Είσοδος Αεροδρομίου)
ΤερματισμόςΠλατεία ΔημαρχείουΒόνιτσας
ΔιαδρομήΗ αγωνιστική διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένηεπίπεδημε ελάχιστη υψομετρική διαφορά.
Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος θα γίνει με την υποστήριξη του Α.ΤΒόνιτσας (αφετηρίαδιαδρομήτερματισμός).Καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδαςτων Νοσοκομείων Πρέβεζας – Λευκάδας και το Κέντρο Υγείας Βόνιτσαςτα οποία θα είναι σε επιφυλακή και με την παρουσία δύο αυτοκινήτων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας για τις ανάγκες των αθλητών-τριών.
Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες 500μγια μαθητές-τριες της Γ’Δ΄Ε΄ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και1.000μγια μαθητές-τριες Γυμνασίων Λυκείων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. 
Η εκκίνηση και ο Τερματισμός των μαθητών-τριών αγώνων θα γίνει στην πόλη της ΒόνιτσαςΕκκίνησηΑπό την  περιοχή Χώρα τα 500 μέτρααπό την Πύλη πίσω από το Κάστρο δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου και τα 1000 μέτραπίσω από το Κάστρο κοντά  στην Εκκλησιά του Αγίου Νικολάου ). Οι μαθητές-τριες θα περάσουν περιμετρικά πίσω από το ΚάστροΟ  ΤερματισμόςΣτην Θέση Φάρος στο Δημαρχείο της Βόνιτσας
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Ο Ημιμαραθώνιος δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η:
αΗ συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών(γεντο 1997 και  οι μεγαλύτεροι –ες), με ή χωρίς αθλητικό δελτίο.
βΣτον αγώνα δρόμου των 500μδικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές-τριες της  Γ´-Δ΄Ε΄ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και των 1.000μδικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων &Λυκείωναφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.
ΓΗ συμμετοχή είναι δωρεάν.
5. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣΕΠΑΘΛΑ :
Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητέςξεχωριστά Άνδρες και Γυναίκες,
– Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα – μετάλλια και διπλώματα.
– Στους δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια  και διπλώματα.
 – Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουνθα δοθεί μετάλλιο για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.
(Χρηματικά έπαθλα δεν προβλέπεται να δοθούν στους φετινούς νικητές-τριες.
 Στους νικητές-τριες του 16ου Άκτιου Ημιμαραθωνίουτων ακόλουθων κατηγοριών (ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκεςθα δοθεί ειδική διάκριση.
 Από τις βραβεύσεις των κατηγοριών που ακολουθούν ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι (3) τρεις πρώτοι βραβευμένοι της Γενικής Κατάταξης.
Θα δοθεί ειδική διάκρισηανεξαρτήτου ηλικίαςστους (3) πρώτους νικητές-τριεςπου είναι δημότες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
Ηλικιακές Κατηγορίες Αγώνα:

                ΑΝΔΡΩΝ                                 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

18 – 30 ετών Α                              18 – 30 ετών Γ
31 – 40 ετών Α                              31 – 40 ετών Γ
41 – 50 ετών Α                              41 ετών και άνω
51 – 60 ετών Α
61 ετών και άνω
ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
            Εγγραφές για τον «16ο Ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο» θα γίνονται ηλεκτρονικά.
Με οnline εγγραφή:  Οι Σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους αθλητές τους με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα, :
http://goo.gl/forms/SbIqCoLZiL.         Με  αποστολή της έντυπης δήλωσης:  στο email: kekomekada@gmail.com ή με fax: 26430 22232,  μέχρι  και την Παρασκευή   02 Οκτωβρίου  2015.
Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει έως και την ημέρα του αγώνα μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρίααφού πρώτα υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση περί της υγείας τους και παραδώσουν αυτή στη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.  Οι Σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους αθλητές τους  με ομαδική εγγραφή  χρησιμοποιώντας τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 26430– 22232(εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00π.μέως και 14:00μ.μ., στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και στην κα Μαλάμου Βάσω)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 500μμαθητών-τριών της Γ´-Δ΄Ε΄ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και για τα1.000μμαθητών-τριών Γυμνασίων Λυκείων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσαςθα γίνονται στα Γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας.
Οι αθλητές και αθλήτριες του δρόμου των 500μκαι 1.000μ,  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2015,  στην κα Μαλάμου Βασιλική και στην Φερεντίνου Αλέκαστον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας αφού πρώτα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ο Γονέας ή ο κηδεμόνας των μαθητών-τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμο του 1km, περί της καλής  υγείας τους.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
         Οι διοργανωτές αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μεταφέρουν με  (4) τέσσερα λεωφορεία τους αθλητές  του  Ημιμαραθωνίου από το Δημαρχείο Βόνιτσας,στην  Αφετηρία του Αγώνα . 
Ώρα αναχώρησης αθλητών-τριών:  08.00 π.μ. (την Κυριακή 04-10-2015, από το Δημαρχείο Βόνιτσας στην Παραλία) .
 Σημείο αναχώρησηςΔημαρχείο Βόνιτσας .
Με την ευθύνη των διοργανωτών του αγώνα,  θα συγκεντρωθούν τα σακίδια των αθλητών-τριώντα οποία με λεωφορείο θα μεταφερθούν στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  του  Δημαρχείο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  στην Βόνιτσα,  από όπου και θα παραλαμβάνονται.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΑΟ 16ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος καλύπτετε  με πλήρη ιατρική κάλυψηΑσθενοφόραιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην Αφετηρίατη διαδρομή και τον Τερματισμό του Ημιμαραθωνίου Δρόμου.
Σε κάθε περίπτωση όμωςόλοι οι αγωνιζόμενοι-εςσυμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβείκατά τη διάρκεια του αγώνασχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τριααφού όλοι οι συμμετέχοντες – ουσες,  αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Οι δρομείς  υγείας θα υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση σε έντυπο το οποίο θα τους παρέχεται κατά την ώρα παραλαβής του αριθμού τουςότι έχουν εξετασθεί από ιατρόείναι υγιείς και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.
Οι εγγεγραμμένοι αθλητές-τριες στην Ομοσπονδία του Σ.Ε.Γ.Α.Σθα καταθέτουν στην αίθουσα κλήσεως τα δελτία τους θεωρημένα από ιατρό έτσι όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές του
 Ημιμαραθωνίου  εμφιαλωμένο νερόισοτονικά ποτάσφουγγάρια και τζελάκια  ηλεκτρολύτες ή μπάρες δημητριακών σε σταθμούς: 5ο (νερά και σφουγγάρια), 7,5ο (νερά) 10ο (ισοτονικάσφουγγάριατζελάκια και νερό), 12,5ο (νερό),  15ο (νερό ισοτονικόσφουγγάρια) & 17,5ο (νερό)
Στον τερματισμό θα διατίθεται εμφιαλωμένο νερόισοτονικά ποτά
 Αναψυκτικά και φρούτα   για τους συμμετέχοντες-ουσες στον Αγώνα .
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ / ΝΤΟΥΣ
Μετά τον τερματισμόδίνεται η δυνατότητα για ντουςστους αθλητές-τριες που τερματίζουνΘα χρησιμοποιηθούν δωμάτια του Ξενοδοχείου ( hotel Vonitsa ) στην παραλία της Βόνιτσας 200 μέτρα μετά από τον ΤερματισμόΣαμπουάν και αφρόλουτρα δεν παρέχονται .
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Με πρωτοβουλίαευθύνη και δαπάνη του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσαςθα παρασχεθούν οι παρακάτω παροχές:
Για τους αθλητές-τριες και Συλλόγους  Δρομέων που θα δηλώσουν [έγκαιρα συμμετοχή, (Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00μ.μ.), ατομική ή ομαδική συμμετοχή]στον Ημιμαραθώνιοπαρέχεται από τους διοργανωτές  η  δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς εφόσον,συμπληρωθεί κατάλληλος αριθμός αθλητών-τριών άνω των 40 ΑΤΟΜΩΝμε τον εξής τρόπο:
ΑΜετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Αθήνα, κατόπιν συνεννοήσεως με την κα Μαλάμου Βασιλική  και  Φερεντίνου Αλέκα έως 23 Σεπτεμβρίου  στο τηλ:26430-22232 και κινητό 6981216299 – Αποστολάκης ΠαντελήςΗ αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 03/10/2015, στις 9.00π.μ.  μπροστά από τα γραφεία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Δ/ΝΣΗΣΤΗ Λεωφόρο Συγγρού 137, από ΓλυφάδαΜαραθώνα και Αιγάλεω), μαζί με τους αθλητές-τριες που έχουν επιλεγεί και διαμένουν στην περιοχή της πρωτεύουσας.
Επιστροφή την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 04.10.2015), αναχώρηση ώρα: 15.00 ( απο το πάρκινγκ της Μαρίνας της Βόνιτσας).
ΒΜετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Πάτρα (το Σάββατο 03.10.2015, με ώρα αναχώρησης 12:00 π.μ.μπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΔ/ΝΣΗ:Τέρμα Ηλέκτρας-Τ.Κ. 26333 -ΠΑΤΡΑ για τους αθλητές-τριες που έχουν δηλωθεί από τα σωματεία της Ε.Α.ΣΣ.Ε.Γ.Α.ΣΒόρειας  Πελοποννήσου και τους δρομείς της Πάτρας.  Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 04/10/2015,αναχώρηση ώρα 15:00 μ.μαπό το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας.
ΓΜετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από τα Ιωάννινα (το Σάββατο 03.10.2015, με ώρα αναχώρησης 12:00π.μ.,μπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ –ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Δ/ΝΣΗΦ.ΤΖΑΒΕΛΛΑ 18, ΘΥΡΑ – Τ.Κ. 45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ). Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 04.10.2015, με ώρα αναχώρησης 15:30 μ.μ., από το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας. 
ΔΜετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Θεσσαλονίκηκατόπιν συνεννοήσεως με την κα Μαλάμου Βασιλική και Φερεντίνου Αλέκα στο τηλ:26430-22232 και κινητόκαι κινητό 6981216299 – Αποστολάκης Παντελής (το Σάββατο 03/10/2015, (με ώρα αναχώρησης 09:00 π.μ), ανάλογα με τη συμμετοχήμπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.ΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,  Δ/ΝΣΗΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ – Τ.Κ. 54636-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)μαζί με τους αθλητές-τριες που έχουν επιλεγεί και διαμένουν στην περιοχή της θεσσαλονίκης.
Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 04.10.2015, με ώρα αναχώρησης 15.30 μ.μ., από το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας
Σε διαφορετική περίπτωση αν δεν καλυφθεί ο αριθμός των θέσεων των λεοφωρείων και μετακινηθούν με οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσοθα παράσχουμε στους αθλητές-τριεςαπό ΑθήναΘεσσαλονίκηΠάτρα και Ιωάννιναδιανυκτέρευση και διατροφή για το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015, σε ξενοδοχεία της Βόνιτσας.
Για την διαμονή την παραμονή του αγώνα,  των αθλητών–τριών των συλλόγων Δρομέων Υγείας,  από Αθήνα,Θεσσαλονίκη Ιωάννινα και Πάτραθα υπάρξει κάλυψη του συνολικού κόστουςσε συνεννόηση με τους διοργανωτές.(Η μετακίνηση καλύπτεται μόνο με τα λεωφορεία της διοργανώτριας αρχής).
ΓΓια την μεταφορά σας και την διαμονήπαρακαλούμεόπως δηλώσετε την συμμετοχή σας και να επικοινωνήσετε στο τηλ: 2643022232, μέχρι και τις 23-09-2015, ημέρα Τετάρτη.
Οι αθλητές-τριεςπου θα μετακινηθούν με λεωφορεία την παραμονή του αγώνακαι θα διανυκτερεύσουν στην πόλη της Βόνιτσαςθα μπορούν να διαμένουν στα ξενοδοχεία της Βόνιτσας για τα οποία θα ενημερωθούν στις 24-25 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσαςθα παραθέσει δεξίωση – δείπνο το Σάββατο Οκτωβρίουσε εστιατόρια στην παραλία της Βόνιτσας για τους αθλητέςοι οποίοι θα μετακινηθούν την Παραμονή του Αγώνα και θα διαμείνουν στη Βόνιτσα.
Στις 04 Οκτωβρίου 2015, μετά την απονομή θα υπάρχει μπουφές στην παραλία της Βόνιτσας μπροστά από το Δημαρχείου για τους αθλητές του αγώνα και τους μαθητές του ΔημοτικούΓυμνασίου και Λυκείου.
ΔΟποιαδήποτε άλλη μετακίνηση και διαμονή αθλητών-τριών ή Συλλόγων πρέπει από πριν να έχει συμφωνηθεί  με τους διοργανωτές.
ΣΕ  ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ – ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ  ΔΕ  ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους όρους της φιλοξενίας και την μετακίνηση στο Τηλ.Επικοινωνίας:με την κΜαλάμου Βασιλική και την Φερεντίνου Αλέκα στο τηλ: 26430-22232

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

«Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: (ΜΕΤΑΛΛΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΑ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ), ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 03/10/2015, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.»
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ.
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται απαραιτήτως με την παράδοση των ατομικών υπεύθυνων δηλώσεων την ημέρα του αγώναστην Αφετηρίααπό  08.30  π.μ– 9.30  π.μ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
            ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
– Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
– Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από και τους διοργανωτές και την Αγωνόδικο Επιτροπή.


 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣaktiosdromos.blogspot.gr

google page rank