Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΜΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Το Katouna News αναδημοσίευσε από την σελίδα του Α.Μ.Σ. Μεδεών Κατούνας τις δηλώσεις του Προέδρου της ομάδας μας κ. Πανέτα Θεόδωρου τα παρακάτω: 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΕΤΑ.
Μετά τις εξελίξεις στην συγκέντρωση ομάδας-αντιδημάρχων με θέμα κατασκευής γηπέδου σε άλλη χρονική περίοδο από τώρα σε Μάιο - Σεπτέμβριο. Ο πρόεδρος της ομάδας Πανέτας Θεόδωρος επέστρεψε δελτία τριών ποδοσφαιριστών, που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες λόγω των γηπεδικών προβλημάτων. Οι στόχοι της ομάδας αλλάζουν. Αναμένονται εξελίξεις.
"Οι μεταγραφές αυτές θα σκορπούσαν ενθουσιασμό στους φιλάθλους μας. Όμως;"
Ο Πρόεδρος
Πανέτας Θεόδωρος
Στη συνέχεια με την δημοσίευσή του στην σελίδα μας ο κ. Πανέτας συμπλήρωσε τα παρακάτω στο FB: 

Λίγα λόγια για να μάθουν και οι εκτός Κατούνας Κατουνιώτες. Ο λόγος της επιστροφής των δελτίων όπου βρίσκονταν στα χέρια μου είναι ο εξής: και ενώ από το συμβούλιο περιμέναμε να υπογράψω, εγώ προσωπικά και να πάρω την ευθύνη για το γήπεδο, όχι μόνο σαν πρόεδρος αλλά και σαν δωροθέτης να εγγυηθώ και για τους εθελοντές διότι, πιεζόμουν για την υπογραφή τους, όπου θα παίρνανε μέρος όπως είχε προ συζητηθεί. Ξαφνικά μας είπαν ότι η απόφαση των εργασιών από τις επόμενες μέρες μεταφέρονται για Μάιο. 
Όπως καταλαβαίνεται και όπως μας είχαν πει μετά τον φιλικό αγώνα όπου είχαμε, ανακοινώσαμε και ως γεγονός πως είναι το τελευταίο σε νταμάρι, με φώτο και φαμφαφρες αποχωρήσαμε από εκεί. Και εκεί μας επιστρέφουν για όλη την χρονική περίοδο. Δεν μπορώ να κρατήσω δελτία όπου η συμφωνία με τους παίκτες ήταν άλλη, τους επέστρεψα τα δελτία και τους ευχήθηκα τα καλύτερα, και αν χρειαστεί θα επιστραφούν και άλλα πολλά. 
Άλλωστε ο σκοπός της Κατούνας ήταν ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός, εγώ ίσως δεν χρειάζομαι για τα εύκολα γιατί τέτοιος είναι ο χαρακτήρας μου, εάν θέλετε αθλητισμό κάντε ενα γήπεδο 5X5 γιατί παραπάνω από 10 δεν είμαστε, και μπορούμε να αθλούμαστε, δεν χρειαζόμαστε παραμονή στην κατηγορία να παίζουν μπαλίτσα όσοι και όποιος, Η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της όπως και η συκοφαντί, στις επόμενες μέρες θα μάθετε πραγματικές αλήθειες(το γήπεδο δεν το έχει ανάγκη μόνο η Κατούνα αλλά όλο το δημοτικό διαμέρισμα Μεδεώνος).
google page rank