Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΝΙΤΣΑ : «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ»

Τον περασμένο Οκτώβριο ευαίσθητοι φίλοι του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας ευαισθητοποιημένοι οικολογικά, αντέδρασαν στην κοπή ορισμένων δένδρων, χρησιμοποίησαν μάλιστα και βαριές εκφράσεις και λέξεις  «πετσόκομμα» των δένδρων, δίπλα στην παιδική χαρά στον Άγιο Δημήτριο Βόνιτσας. Θυμίζοντας τον Φρέντι Κρούγκερ σκορπώντας τον τρόμο όπως στην ταινία «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» που έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων. Μην ξεχνάμε πως παλιότερα στην περιοχή αυτή ήταν και νεκροταφείο.


ΠΡΙΝ 
Μερικοί προσπάθησαν να μεγαλοποιήσουν και να τραγικοποιήσουν την κοπή ορισμένων επικίνδυνων δένδρων στην  παιδική χαρά, ενώ η νέα  δημοτική αρχή μόλις είχε αναλάβει για μια πενταετία έτσι ώστε  να εκπληρώσει το έργο της.
Μάλιστα έγραφαν πως είναι ανάστατη η Βόνιτσα, θυμίζοντας όπως παραπάνω αναφέραμε τον Φρέντι Κρούγκερ στο νέο έργο "οι ευαίσθητοι φίλοι  στον δρόμο με τις λεύκες".
 Ο ευαίσθητος φίλος από τη Βόνιτσα έστειλε τότε τις φωτο που καλοφτιάχτηκαν για τη λεηλασία των δένδρων, δεν μας έστειλε και καμιά σημερινή να δούμε πως είναι.
Αν μας έστελνε πάντως σήμερα θα βλέπαμε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι και ο Φρέντι Κρούγκερ δεν χτυπά. Οι λεύκες  έριξαν πάλι κλαδιά ομόρφυνε το τοπίο, η παιδική χαρά φτιάχτηκε περιφράχτηκε ο χώρος,  και η καθαριότητα είναι εμφανής.
ΣΗΜΕΡΑ 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:




Μια ευαίσθητη Βονιτσάνα 
google page rank