Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ-ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 4-0

Βαριά ήττα με 4-0 σκορ γνώρισε η Μεδεών Κατούνας στο γήπεδο του Μύτικα από τον Αλυζιακό. Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κακοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τον τερματοφύλα του Αλυζιακού να περνάει ένα ήσυχο απόγευμα. 
Στο 20' ο Κατσαούνης Δ. εκτελεί το κόρνερ και με κεφαλιά ο Ζαρκαδούλας ανοίγει το σκορ. Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κατσαούνη Δ. ασυνεννοησία άμυνας-τερματοφύλακα και 2-0 στο 38'. Στο 56' αντεπίθεση για τον Αλυζιακό με τον Αποστολάκη Α. να βγάζει τον Γεωργαλλή απέναντι από τον Μπούμπουλη και ο επιθετικός του Μύτικα κλειδώνει την νίκη με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 72' ο Αποστολάκης Α. σκοράρει για το 4-0 με πλασέ σε κενή εστία.

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ: 1.ΣΑΚΟΥΦΑΚΗΣ 2.ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Σ 3.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ 4.ΛΥΓΚΩΝΗΣ 5.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Σ(ΓΑΡΙΔΑΣ)6.ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 7.ΓΕΩΡΓΑΛΛΗΣ(ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ) 8.ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Δ. 9.ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ 10.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Α. 11.ΜΠΟΥΛΙΕΡΗΣ(ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ)
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ 3.ΜΟΥΧΑΣ(ΣΕΡΑΦΗΣ) 4.ΛΙΟΤΣΟΣ Δ 5.ΛΙΟΤΣΟΣ Μ 6.ΖΩΓΑΚΗΣ(ΣΑΜΑΝΤΑΣ) 7.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ(ΤΑΤΣΕΛΟΣ) 8.ΜΠΡΟΥΜΟΣ 9.ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ 10.ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ 11.ΤΖΑΒΙΔΗΣ


ΑΜΣ.Μεδεών
google page rank