Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 
«ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ»
Τ.Θ. 25099 Τ.Κ. 1026 ΑΘΗΝΑ
Εmail: katouna.athens@gmail.com
http://katounathens.blogspot.gr

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 37 χρόνια του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν» την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων «24ωρο» του κ. Λίβα στην Πλατεία Αττικής επί της οδού Αγορακρίτου και Λιοσίων.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Κουτιβής  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε μια λεπτομερή αναφορά στην προσφορά και τις δραστηριότητες του εν Αθήναις Συλλόγου των Κατουνιωτών κατά τα 37 χρόνια από την ίδρυσή του, ενώ συγχρόνως παρουσιάζονταν σε οθόνη οι δραστηριότητες του Συλλόγου. Στη συνέχεια κόπηκε η τούρτα από τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. η οποία και μοιράστηκε στον κόσμο μαζί με  αναψυκτικά, καφέ και εδέσματα, προσφορά του Δ.Σ.
Με την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του Δ.Σ. Παπαδημητρίου Γεώργιος (πρόεδρος) και  Λίτσος Ελευθέριος (Ταμίας) παρουσίασαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, όπως και  η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και οι οποίες και υπερψηφίστηκαν από το σώμα.
Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Βαγγέλης Κουτιβής και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τιμόνι του Συλλόγου μετά από μια 15χρονη πορεία λέγοντας τα εξής: 
Ευχαριστήριο
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς όλες και όλους για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια στην ενασχόλησή μου με τον σύλλογό μας. Πιστεύω πραγματικά ότι κατά την διάρκεια της μακρόχρονης θητείας μου, μαζί με το Δ.Σ. και τα μέλη μας καταφέραμε και να αναδείξουμε  τον Σύλλογό μας σε ένα από τους πιο δραστήριους συλλόγους, να καταστήσουμε τις εκδηλώσεις μας σε σημείο αναφοράς για την περιοχή μας και όχι μόνο. Να αναδείξουμε το χωριό μας με τα καλά του αλλά και τα προβλήματά του.
Προσπαθήσαμε να παρεμβαίνουμε δυναμικά και άμεσα, μοιραζόμενοι το όραμά μας,  καταθέτοντας την άποψή μας, κάνοντας προτάσεις για τα κακώς κείμενα αλλά και αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ομορφιές του ιδιαίτερου κι αγαπημένου  τόπου μας.
Πάνω απ΄ όλα όμως προσπαθήσαμε, κινούμενοι πάντα με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας και την διάθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς,  να μείνουμε ενωμένοι, να μην χαθούμε, όλοι εμείς που για τους δικούς του λόγους ο καθένας, βρεθήκαμε εμείς και τα παιδιά μας μακριά απ’  την πατρώα γη.
Σας καλώ να μην αφήσουμε αυτή την προσπάθεια στην μέση, να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές που θα γίνουν και να αναδείξετε με την ψήφο σας τους πιο άξιους, τους πιο ικανούς να συνεχίσουν την πορεία ενός συλλόγου με μεγάλη ιστορία, δυναμικό παρόν και ελπίζω εξίσου ισχυρό μέλλον. Θα είμαι πάντα δίπλα σας...
Πάντα σας έχω στην καρδιά μου
Βαγγέλης Κουτιβής
Ανακοίνωση – Προκήρυξη εκλογών
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε και όρισε τις εκλογές την Κυριακή 18/10/2015 στις 11:00 το πρωί στο ίδιο μέρος. Οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου θα πρέπει να κάνουν αίτηση έως την Παρασκευή 16/10/2015 έως στις 10:00 το βράδυ, (να είναι οι ίδιοι να την παραδώσουν αυτοπροσώπως με την ταυτότητα τους) και ότι προβλέπει το καταστατικό. Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά στην αίθουσα εκδηλώσεων «24ωρο» του κ. Λίβα στην Πλατεία Αττικής επί της οδού Αγορακρίτου και Λιοσίων τις απογευματινές ώρες.

                                            Η εφορευτική επιτροπή

Πηγή: http://katounathens.blogspot.gr/
google page rank