Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – ART SPACE ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: «ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ Σ” ΑΓΑΠΩ» ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΜΟΣΧΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων πραγματοποιείται η παρουσίαση του βιβλίου «Πονάει να σ” αγαπώ» της Δώρας Μοσχονά (Εκδόσεις Λυκόφως).
Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στους Πολυχώρους Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ», στην αίθουσα «Art Space» (Συγγρού 100- απέναντι από το ΦΙΞ), το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20.00μ.μ.
Η εξέλιξη της ιστορίας αρχίζει από την Κρήτη, λίγο μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, και καταλήγει στις μέρες μας. Τα χρόνια περνούν, οι εποχές αλλάζουν και κάθε γενιά έχει κάτι να μας αφηγηθεί. Η κυρά Χαρίκλεια, η Σμαράγδα, η Αλκμήνη, η Ραφαέλα. Ψυχές που περιπλανιούνται ανάμεσα μας και μας ιντριγκάρουν ιδεολογικά και ηθικά. Μαζί τους θα ζήσουμε τον έρωτα, την απόρριψη, την υποταγή, αλλά και την επανάσταση.
Η αίθουσα «Αrt Space» των Πολυχώρων Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΑΝΗΣ», για μια ακόμη φορά,γίνεται στέκι πολιτισμού. Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη παίρνει το μυθιστόρημα «Πονάει να σ΄αγαπώ» , για το οποίο η συγγραφέας Δώρα Μοσχονά, πήρε το Α “ Βραβείο Μυθιστορήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, τόνισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και ο ιδιοκτήτης των Πολυχώρων Γεύσεων «Δεληολάνης» κ. Γιώργος Δεληολάνης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Δώρα Μοσχονά και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Αβέρκιος Λουδάρος.
«……. Ο άνθρωπος κρατά ζωντωνά όσα του αρέσει να θυμάται και σβήνει με σφουγγάρι όσα νομίζει ότι είναι καλύτερα να τα ξεχάσει. Η Αλκμήνη όμως τα κρατούσε όλα μέσα της, ακριβώς όπως έγιναν, χωρίς καμιά παραμόρφωση μα και χωρίς κανέναν εξωραϊσμό…..»


google page rank