Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Κατούνα: Βρέθηκε σήμερα το απόγευμα νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε νεκρός ο Ε.Μ.,  επί τόπου μετέβη η  γιατρός που 
εφημέρευε κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από παθολογικά αίτια (Ανακοπή). 
Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο  και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας νεκρό σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων στο Katouna News .
Ένα ακόμα περιστατικό όπως και άλλα πολλά έρχονται να ξεσκεπάσουν την γύμνια και την υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας στην Κατούνα. 
Το Κέντρο Υγείας της Κατούνας υπολειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια αν και έχουν γίνει πολλές διαμαρτυρίες από τους συγχωριανούς μας σε συνεργασία με το Δήμο μας, όπως η τελευταία στην διασταύρωση (Σαμάρι) στην Εθνική οδό Αμφιλοχίας -Αγρινίου που πρωτοστάτησε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης. 
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙ 
Σαν συνέχεια της διαμαρτυρίας, αλλά και οι επαφές των αρμοδίων της δημοτικής αρχής έφεραν κάποια αποτελέσματα και τοποθετήθηκαν αγροτικοί γιατροί. 
Να που όμως μετά από λίγο καιρό, οι γιατροί αυτοί δεν πρόλαβαν να έρθουν καλά καλά και με χαρτί του υποδιοικητή της 6η Υ.ΠΕ. από τη Πάτρα, τους τοποθέτησε να κάνουν εφημερίες στο Αγρίνιο. 
Έτσι λοιπόν μια γιατρός κάνει στην Κατούνα εφημερίες, αυτές που ορίζει ο νόμος και τις υπόλοιπες το κέντρο Υγείας παραμένει κλειστό. 'Οσον αφορά  νοσοκόμους-ες  που έχουν οργανικές θέσεις στην Κατούνα δεν έχει επιστρέψει κανένας αλλά σίγουρα με κάποιου βουλευτή το χεράκι βρίσκονται στο Αγρίνιο εδώ και χρόνια.
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 
Να διευκρινίσουμε όπως και στο σημερινό περιστατικό και σε άλλα πολλά που έχουν συμβεί, απαγορεύεται ο εφημερεύων ιατρός να εγκαταλείψει το ιατρείο, αλλά στην σημερινή περίπτωση πήγε κατόπιν παροτρύνσεως πολλών κατοίκων και της Αστυνομίας. 
Το κέντρο Υγείας Κατούνας τα απογεύματα έχει καταντήσει χειρότερο από τα καταστήματα μόνο όταν η συγκεκριμένη γιατρίνα έχει εφημερία είναι ανοικτό.


google page rank