Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πέθανε τα ξημερώματα ο τροχονόμος που είχε πυροβοληθεί

Κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην Εντατική του Νοσοκομείου Καρδίτσας ο 53χρονος Τρικαλινός τροχονόμος Βασίλης Κολώνας (είχε πυροβοληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προ μηνός).
Ο Βασίλης Κολώνας παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε από τον τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα πάλεψε και μάλιστα κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Τρικάλων λίγες μέρες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, ενώ και ψυχολογικά μέρα με τη μέρα ήταν καλύτερα. Τις τελευταίες μέρες η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Για τη Νοσηλεία του μεταφέρθηκε στην εντατική της Καρδίτσας, καθώς στα Τρίκαλα η ΜΕΘ ήταν πλήρης. Εκεί και κατέληξε τελικά στις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Κηδεύεται στις 6 μ.μ. εκ του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων
Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, τα τρία τους παιδιά και ένα μεγάλο κενό στην υπηρεσία του, στην Τροχαία Τρικάλων, όπου υπηρέτησε με συνέπεια, δείχνοντας ήθος και αξιοπρέπεια. Θα λείψει πολύ στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν άνθρωπος χαμογελαστός, φίλος με όλους (… με όλους όμως!!!) και με διάθεση να βοηθήσει τον καθένα.
Πηγή:trikalavoice.gr
google page rank