Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη Γιώργου Κασαπίδη στην Αμφιλοχία

Στα πλαίσια της τριήμερης περιοδείας του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Κοζάνης κ.Γιώργου Κασαπίδη στην Αιτωλοακαρνανία, επισκέφθηκε και τον Δήμο Αμφιλοχίας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Κο Φώτη Τσόλκα όπως επίσης και τον Κο Νεκτάριο Φαρμάκη, Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη.
Την Τετάρτη, 29/6/2016, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί δύο τυροκομικές μονάδες και να έχει συνάντηση με τον Επαγγελματικό Σύλλογο Αλιέων της Αμφιλοχίας, όπου ανταλλάξανε απόψεις και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τους ενημέρωσε επίσης για μια σειρά ενεργειών που θα πρέπει να κάνουν οι ίδιοι, για την επίλυση μερικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε για την στήριξή τους για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Την Παρασκευή 01/07/2016 επισκέφθηκε επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων στην Αμφιλοχία. Επισκέφθηκε κτηνοτροφικές μονάδες, παραδοσιακή μελισσοκομική μονάδα και επιχείρηση αγροεφοδίων στην περιοχή του Ινάχου. Ακόμη είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους λιγοστούς κατοίκους στο χωριό Μπαμπαλιό, όπου κατάγονται όλοι από τον Πόντο και να συνομιλήσει μαζί τους. Στης 11:00 ώρα, είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς αλλά και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Χαλκιοπούλων, όπου πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί. 
Επίσης ενημέρωσε τους κτηνοτρόφους και τους τοπικούς φορείς για την τρέχουσα κατάσταση στον Αγροτικό Τομέα, τις ευκαιρίες που υπάρχουν μέσα από τις Ομάδες Παραγωγών και ανέπτυξε μερικές από τις πολιτικές που θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία, όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας, ευχαριστεί θερμά τους κτηνοτρόφους, τις επιχειρήσεις και τους τοπικούς φορείς, για την διοργάνωση και την στήριξή τους στην προσπάθεια αυτή για ουσιαστικό και δημιουργικό διάλογο. Επίσης ευχαριστεί και το Δήμο Αμφιλοχίας για την παραχώρηση του χώρου στο Χαλκιόπουλο.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας
Γεώργιος Β. Χούτας

google page rank