Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΓΟΥΡΝΟΠΑΝΟΣ - ΤΕΝΤΕΣ, ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ & ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ

ΓΟΥΡΝΟΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε., Ακτή Αλίμου - Λουτρά, Καλαμάκι (ή Άλιμος) Αττικής

ΓΟΥΡΝΟΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε., Κολωνάκι, Αθήνα Αττικής
ΓΟΥΡΝΟΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε., Λεωφόρος Αργυρουπόλεως 4, Άνω Αργυρούπολη, 164 51 Αργυρούπολη Αττικής
Η εταιρεία GOURNOPANOS δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εμπορία, διάθεση και τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας σύγχρονες και μοναδικές λύσεις για κάθε χώρο. Βρισκόμαστε στο πλευρό του κάθε μας πελάτη στοχεύοντας να δώσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα στη σκίαση της επαγγελματικής ή της ιδιωτικής του στέγης.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας μας προτείνουν μοναδικές επιλογές γύρω από τις τέντες, τις πέργκολες και τα συστήματα σκίασης χώρου. Στο εκθεσιακό μας κέντρο μπορείτε να συζητήσετε επί των δικών σας αναγκών και μόνο. Όλες οι τέντες επενδύονται με ποιοτικά υλικά και κατασκευάζονται με σύγχρονες μεθόδους, χαρίζοντας τέλειο αποτέλεσμα αλλά και ουσιαστική προστασία από τον ήλιο ή τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Αναλαμβάνουμε επίσης την κατασκευή πέργολας, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις που θα αναδείξουν το περιβάλλον σας.

Στα προϊόντα συστημάτων σκίασης μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από διάφορες κατασκευές της εταιρείας. Διαθέτουμε τα πάντα γύρω από τα συστήματα σκίασης. Συνεργαζόμαστε με κορυφαία ονόματα του χώρου ώστε να δημιουργούμε προϊόντα και να προσφέρουμε υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. Εξασφαλίστε ποιότητα, σύγχρονο design αλλά και την μοναδική αισθητική με τέντες, πέργολες και συστήματα σκίασης πρωτοποριακού σχεδιασμού.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιχείρησή μας παρέχει
εντελώς δωρεάν κατ' οίκον επισκέψεις και μετρήσεις για κάθε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, με άμεσες προτάσεις και λύσεις. 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2109967801, 2109842998 info@gournopanos.gr
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

























google page rank