Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Πανλευκάδιος-Αμβρακικός Βόνιτσας 3-1

Αν και πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα, τελικά ο Πανλευκάδιος, επικράτησε στο τέλος του Αμβρακικού Βόνιτσας με σκορ 3-1. Η ομάδα του Άρη Φερεντίνου είχε ισοφαρίσει στο σκορ, όμως έμεινε αρκετά νωρίς με δέκα παίχτες και δεν μπόρεσε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Τα πάντα ξεκίνησαν ιδανικά για το σύνολο του Γιώργου Κατηφόρη, που προηγήθηκε στο 9΄ λεπτό με κεφαλιά του Μπρούβα σε σέντρα από αριστερά του Κοκόλη, όμως μέχρι τα πρώτα 45 λεπτά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε, ενώ από την άλλη δεν υπήρχε ιδιαίτερη απειλή προς τα καρέ του, καθώς ο Αμβρακικός Βόνιτσας δεν λειτούργησε καλά επιθετικά.

Στην επανάληψη, ο Κούτσικος, θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 52΄, όμως ο Αμβρακικός ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 58΄ με τον Λαμπρόπουλο σε σέντρα του Μπιστιντζάνου και έβαλε “φωτιά” στο παιχνίδι. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη “σύγχυση” που προκάλεσε η ισοαφάριση στους γηπεδούχους και με τον Χασακή παραλίγο να πάρουν και το προβάδισμα, όμως το γυριστού σουτ του πρώην παίχτη του Πανλευκάδιου, μπλόκαρε ο Κότσης.
Στο 68΄ έγινε η φάση που έκρινε το παιχνίδι, αφού ο σκόρερ των φιλοξενουμένων, Λαμπρόπουλος, αποβλήθηκε(δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Βόνιτσας, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την αριθμητική υπεροχή και να πιέζουν ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους, που αγωνίζονταν για περίπου 25 λεπτά με παίχτη λιγότερο.
Καθώς μπαίναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, η λύτρωση ήρθε από έναν αμυντικό, τον Τριάντο, ο οποίος υποδέχθηκε ωραία την μπάλα στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1, για να έρθει ο Γιώργος Καταγής στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στην επιστροφή του στην ομάδα, να κάνει το τελικό 3-1, με τον σκόρερ να αφιερώνει το γκολ στον προπονητή του.
Διαιτητής: Σπυράκος
Βοηθοί: Σίσκας-Σίσκος
Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Κότσης, Κοκόλης Χ.Σ., Σπανός, Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Z., Στεριώτης, Κολοβός (59΄ Καταγής Γ.), Κούτσικος (89΄ Καββαδάς), Μπρούβας (90΄ Κολάκης)
Αμβρακικός Βόνιτσας(Φερεντίνος): Καρδάνης, Χαρδαλιάς (35΄ Μπεκιάρης), Νιάφας, Ιωάννου, Ριστάνης, Πρόνιος (46΄Μπιστιντζάνος), Τσόκας, Χασακής, Λαμπρόπουλος, Παπαλέξης, Φούρλης.
πηγή: lefkadasportnews.gr
google page rank