Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Α.Ο. Κανδήλας - Μεδεών Κατούνας 3-3 - Αποτελέσματα και βαθμολογία της Β ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας


Η Μεδεών Κατούνας βρίσκει το δρόμο της αγωνιστικά σιγά σιγά μιας και μέσα στην Κανδήλα ήρθε ισοπαλία με την τοπική ομάδα.
Προηγούνταν μέχρι το 80 με 2-3 και με οφσάιντ που δεν δόθηκε ισοφάρισε η Κανδήλα και έκανε το 3-3.
Η Κατούνα ξεκίνησε τον αγώνα με ένα λάθος της και δέχθηκε στο 10 λεπτό γκολ, χωρίς να το βάλει κάτω στο 20ο λεπτό ο Β. Μπύρος βγάζει τον Κ. Μαυρομμάτη με το τερματοφύλακα της Κανδήλας και κάνει το 1-1.   Στο 35 η Κατούνα χτυπάει κόρνερ και κεφαλιά του Κ. Μαυρομμάτη καρφώνεται η μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.  Στο 40 είχαμε δυο κόκκινες κάρτες μια σε ποδοσφαιριστή της Κανδήλας και μια στον Καμαρότο. Το ημίχρονο έληξε με σκορ υπέρ της Κατούνας. 
Στο 2ο ημίχρονο και στο 60 λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 ενώ από πάσα του Γιώργου Κάτρη ο Νίκος Σαμαντάς κάνει το 2-3 υπέρ της Μεδεών Κατούνας. Ενώ στο 80 μετά από οφσάιντ που δεν δόθηκε έγινε το 3-3, σκορ που έληξε και ο αγώνας.
Η ομάδα της Κατούνας κατόρθωσε και έσβησε τους -2 βαθμούς που είχε (μιας και δεν κατέβηκε στον αγώνα και ήταν -2). Τώρα η Μεδεών χρειάζεται μια νίκη μόνο να φύγει από την ζώνη υποβιβασμού και στην συνέχεια να παίζει χωρίς άγχος. 
Αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά της ομάδας μας για την μεγάλη τους προσπάθεια. 
Μεδεών Κατούνας: Σακκάς Θανάσης-Γουρούνας Πάνος-Μπερίκος Νίκος-Προξενιας Δημήτρης-Σαμαντας Νώντας-Μπύροςς Βελισάριος-Καμαρώτος Μήτσος-Ζαρκαδούλας Χρήστος, Μαυρομάτης Κώστας-Τσιλιμαντός Νίκος-Κατρης Γιώργος.
Αλλαγές της Κατούνας 
Ζαρκαδουλας-Σαμαντας Νικος
Γουρουνας-Καραμπουλης Γιάννης
Τσιλιμαντος Νίκος -Τσουνης


google page rank